Dukket opp med blått øye

«True Blood»-stjernen Alexander Skarsgård er taus om sin mystiske ansiktsskade.

BLÅVEIS: Skuespilleren så ut som han hadde fått seg en kraftig smell i ansiktet. Foto: FameFlynet
BLÅVEIS: Skuespilleren så ut som han hadde fått seg en kraftig smell i ansiktet. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Den svenske skuespilleren Alexander Skarsgård (36) har blitt et internasjonalt sex-symbol etter sine mange lettkledde scener i vampyr-serien «True Blood».

Men når skuespilleren viste seg ute i Los Angeles forrige uke var han derimot langt fra noe sex-symbol. På bildene ser det ut som om Alexander virkelig har fått et hardt slag i ansiktet. 

Det er fremdeles uklart om skaden har oppstått på grunn av en slåsskamp eller om det bare er en skade fra en filminnspilling.

De siste ukene har Alexander vært opptatt med å spille inn sin kommende film «Disconnect». Så det er en mulighet at skadene kan stamme fra et farlig filmstunt. Skarsgård er også aktuell som Tarzan i en nyinnspilling av den klassiske fortellingen.

Skarsgård, som er en av favorittene til rollen som Christian Grey i en filmatisering av «Fifty Shades of Grey», forsøkte å dekke til ansiktet med en svart caps. Men skadene var fremdeles tydlige for fotografene som innhentet den svenske skuespilleren mens han fylte bensin.

Skuespillerens representanter har så langt ikke gitt noen forklaring på hva som har skjedd med filmstjernens ansikt. 
 
LES OGSÅ:  Skarsgård favoritt til Tarzan-rolle 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer