Dukket opp i samme kjole - med to dagers mellomrom

Mandag strålte supermodell Irina Shayk i helrødt i Paris, før popstjernen Rita Ora å toppe «looken» hennes.

SÅ RØDT - TO GANGER: Popstjernen Rita Ora er tilsynelatende ikke redd for å ikle seg det samme som supermodellene. Onsdag fikk hun «X Factor»-fansen til å se rødt i Manchester, knappe to dager etter at Irina Shayk var iført Versace-kjolen i Paris. Foto: NTB Scanpix
SÅ RØDT - TO GANGER: Popstjernen Rita Ora er tilsynelatende ikke redd for å ikle seg det samme som supermodellene. Onsdag fikk hun «X Factor»-fansen til å se rødt i Manchester, knappe to dager etter at Irina Shayk var iført Versace-kjolen i Paris. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Denne uken har haute couture-moteuken rullet og gått i Paris, med både overdådige motevisninger og eksklusive kjendisfester.

Mandag kveld var supermodell Irina Shayk (29) blant stjernene som inntok franske VOGUEs Foundation Gala i motebyen.

Den langbeinte skjønnheten var iført en blødrød minikjole fra Versace på gallaen, som hun stylet med like rødt tilbehør: Spisse pumps og matchende konvoluttveske i semsket skinn, samt knallrød leppestift.

Knappe to dager senere valgte popstjernen Rita Ora (24) å ikle seg akkurat samme kjole, da den ferske «X Factor»-dommeren gjestet Manchester.

Hvem synes du har gjort den beste jobben med antrekket? Stem nedenfor!

[views:embed:node_embed:block:80442]

Selv om sylslanke Cheryl Fernandez-Versini (32) trolig vakte aller mest oppmerksomhet på auditionrundene i den engelske byen, tok Rita seg flott ut i den fargesterke designerkjolen.

I motsetning til Irina hadde den vanligvis mer vågale sangstjernen gitt kjolen, som er fra Versaces kommende høstkolleksjon, en 1960-tallsinspirert styling med høye Giuseppe Zanotti-støvletter og pastellfarget øyenskygge.

Red Carpet Fashion Awards skryter av Rita Oras styling, som nettstedet beskriver som moderne, kul og forfriskende.

 

LES OGSÅ: - Naomi Watts (46) ser 20 år yngre ut