Dukket opp i samme kjole - med to dagers mellomrom

Mandag strålte supermodell Irina Shayk i helrødt i Paris, før popstjernen Rita Ora å toppe «looken» hennes.

SÅ RØDT - TO GANGER: Popstjernen Rita Ora er tilsynelatende ikke redd for å ikle seg det samme som supermodellene. Onsdag fikk hun «X Factor»-fansen til å se rødt i Manchester, knappe to dager etter at Irina Shayk var iført Versace-kjolen i Paris. Foto: NTB Scanpix
SÅ RØDT - TO GANGER: Popstjernen Rita Ora er tilsynelatende ikke redd for å ikle seg det samme som supermodellene. Onsdag fikk hun «X Factor»-fansen til å se rødt i Manchester, knappe to dager etter at Irina Shayk var iført Versace-kjolen i Paris. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne uken har haute couture-moteuken rullet og gått i Paris, med både overdådige motevisninger og eksklusive kjendisfester.

Mandag kveld var supermodell Irina Shayk (29) blant stjernene som inntok franske VOGUEs Foundation Gala i motebyen.

Den langbeinte skjønnheten var iført en blødrød minikjole fra Versace på gallaen, som hun stylet med like rødt tilbehør: Spisse pumps og matchende konvoluttveske i semsket skinn, samt knallrød leppestift.

Knappe to dager senere valgte popstjernen Rita Ora (24) å ikle seg akkurat samme kjole, da den ferske «X Factor»-dommeren gjestet Manchester.

Hvem synes du har gjort den beste jobben med antrekket? Stem nedenfor!

[views:embed:node_embed:block:80442]

Selv om sylslanke Cheryl Fernandez-Versini (32) trolig vakte aller mest oppmerksomhet på auditionrundene i den engelske byen, tok Rita seg flott ut i den fargesterke designerkjolen.

I motsetning til Irina hadde den vanligvis mer vågale sangstjernen gitt kjolen, som er fra Versaces kommende høstkolleksjon, en 1960-tallsinspirert styling med høye Giuseppe Zanotti-støvletter og pastellfarget øyenskygge.

Red Carpet Fashion Awards skryter av Rita Oras styling, som nettstedet beskriver som moderne, kul og forfriskende.

 

LES OGSÅ: - Naomi Watts (46) ser 20 år yngre ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer