Dukket opp i retten med grønn parykk

- Det så mer ut som om hun var på vei til rave, skriver TMZ om Amanda Bynes' uvanlige antrekk.

KOM I PARYKK: At dommeren er iført parykk i rettssalen, er et syn de fleste kan forestille seg. Tirsdag morgen var det imidlertid tiltalte selv, her i form av Amanda Bynes, som dukket opp i parykk. Foto: All Over Press
KOM I PARYKK: At dommeren er iført parykk i rettssalen, er et syn de fleste kan forestille seg. Tirsdag morgen var det imidlertid tiltalte selv, her i form av Amanda Bynes, som dukket opp i parykk. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Amanda Bynes (27), som i mai ble arrestert etter angivelig å ha kastet en hasjpipe ut av et vindu, møtte tirsdag i retten i New York.

Den tidligere «What I Like About You»-stjernen fortsatte med sin oppsiktsvekkende oppførsel, da hun dukket opp ved rettslokalet iført joggebukse, sneakers - og en turkisgrønn parykk!

- Hun var mer kledd for et raveparty enn for en rettslig høring, er TMZs kommentar til 27-åringens antrekk.

Bynes, som er blitt kjent for sine usammenhengende og hetsende skriverier på det sosiale nettstedet Twitter, kombinerte det merkelige klesvalget med enorme solbriller og kraftig lipliner på leppene.
 
Skandalestjernen befant seg altså i retten for å forsvare seg mot påstandene om at hun kastet en hasjpipe av glass ut av vinduet i New York-leiligheten sin for et par måneder siden.

Ifølge politiet kastet Bynes bongen ut av vinduet før de arresterte henne, men 27-åringen benekter at dette var tilfellet. Hun påstår derimot at politibetjenten som arresterte henne utsatte henne for et seksuelt overgrep ved å «slå vaginaen» hennes.

Skuespilleren hevder videre at politiet tok seg ulovlig inn i leiligheten hennes.

I rettslokalet tirsdag skjedde det imidlertid svært lite, skriver TMZ. Amanda Bynes skal ha forholdt seg omtrent taus under parykken sin, og dommeren utsatte saken til 26. september.

LES OGSÅ: - Hun var definitivt rusetVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer