Juliane Snekkestad:

Dukket opp i «Hjem til jul»

I sesong to av Netflix-serien får man plutselig se et kjent ansikt.

ER MED: Juliane Snekkestad kapret seg en liten rolle i den andre sesongen av Netflix-suksessen «Hjem til jul». Her er hun avbildet med kjæresten Marius Borg Høiby. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
ER MED: Juliane Snekkestad kapret seg en liten rolle i den andre sesongen av Netflix-suksessen «Hjem til jul». Her er hun avbildet med kjæresten Marius Borg Høiby. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Spoiler-advarsel! Artikkelen inneholder beskrivelser av scener fra episode tre i sesong to av «Hjem til jul».

Fredag kom den etterlengtede sesong to av Netflix-serien «Hjem til jul». For dem som husker godt, sluttet den første sesongen med at hovedpersonen Johanne, spilt av Ida Elise Broch (33), åpnet ytterdøren med et påfølgende overrasket ansiktsuttrykk.

Hvem det var som ringte på, har hengt i luften siden, men i sesong to får man omsider vite svaret.

Det er nok flere som har satt seg godt til rette i sofaen denne helgen for å sluke de seks episodene. Det er derimot kanskje ikke alle som har fått med seg at Juliane Snekkestad (25) dukker opp i en av dem.

HJEM TIL JUL: Stian Blipp blir å se i den andre sesongen av Netflix-serien «Hjem til jul». Dette sier han om kyssescenene. Video: Rød Løper Vis mer

Det er i episode tre at Snekkestad er med. 25-åringen spiller rollen som «sint venninne», ifølge rulleteksten.

For dem som ikke har fått det med seg riktig ennå er det i en scene som utspiller seg på et utested, hvor karakteren Johanne møter på sin tidligere flamme Stein, spilt av Mads Sjøgård Pettersen (36), at Snekkestad plutselig dukker opp.

Overrasker

Johanne og Stein danser tett sammen på dansegulvet, mens man tydelig kan se en opprørt dame, spilt av tidligere «Idol»-vinner Jenny Langlo (27), og to venninner kikke stygt på dem. En av venninnene er Snekkestad.

DUKKER OPPDUKKER OPP: Ved siden av sanger Jenny Langlo, kan man skimte Juliane Snekkestad. Foto: Skjerdump fra Netflix
DUKKER OPPDUKKER OPP: Ved siden av sanger Jenny Langlo, kan man skimte Juliane Snekkestad. Foto: Skjerdump fra Netflix Vis mer

Senere i episoden går Johanne på do, og idet hun er ferdig og åpner dodøra, ser man Langlo, som viser seg å være Steins kjæreste, stå med de to venninnene sine. Her får man igjen et glimt av Snekkestad, før dodøra blir smelt i ansiktet til Johanne.

Langlo var den som smalt igjen døra og kommer med en advarsel til Johanne om å holde seg langt unna kjæresten hennes. Ved siden av står Snekkestad med en alvorlig mine.

ADVARER: I scenen får Ida Elise Broch en dør slengt i ansiktet av Jenny Langlo og to av venninnene, hvor Snekkestad er en av dem. Foto: Skjermdump fra Netflix
ADVARER: I scenen får Ida Elise Broch en dør slengt i ansiktet av Jenny Langlo og to av venninnene, hvor Snekkestad er en av dem. Foto: Skjermdump fra Netflix Vis mer

- Elsker historien

Overfor Se og Hør forklarer Snekkestad at hun fikk rollen på bakgrunn av at hun kjenner regissøren Per-Olav Sørensen.

- Han er en utrolig hyggelig fyr. Jeg fikk meg en liten scene midt i innspillingen i sommer, sier Snekkestad.

Videre forklarer 25-åringen at det var utrolig gøy å få være med i Netflix-serien, og påpeker at det var mange flotte mennesker på settet. Selv synes hun at «Hjem til jul»-seriene er utrolig morsomme og søte.

- Jeg elsker hele historien, og synes Ida Elise Broch er super sjarmerende, legger hun til.

SLIK MØTTE HUN KJÆRESTEN: Ida Elise Broch, som snart er aktuell i sesong to av «Hjem til jul», forteller at hun møtte sin nåværende kjæreste dagen etter «Hjem til jul»-innspillingen. Video: «Lindmo», NRK Vis mer

Snekkestad, som jobber som modell, uttalte nylig i et intervju med Dagbladet Magasinet at hun også drømmer om å jobbe med skuespill.

Drømmen gikk imidlertid delvis i oppfyllelse da hun fikk en liten rolle i storfilmen «Maleficent: Mistress of Evil» med Hollywood-stjerna Angelina Jolie (45) i hovedrollen i fjor.

Filmen var regissert av norske Joachim Rønning (48), som Snekkestad møtte ved en tilfeldighet for to år siden.

- Det var kjempegøy å se hvordan en så stor produksjon fungerer. Selv om jeg bare hadde en liten rolle, fikk det meg virkelig til å innse at det er film jeg har lyst til å drive med, sa hun til Magasinet.

NY: 18. desember kommer en ny sesong av den populære Netflix-serien «Hjem til jul». Video: Netflix Vis mer

Har bydd på utfordringer

På spørsmål om hun gjør noe aktivt for å forfølge skuespillerdrømmen svarte Snekkestad at hun en stund trodde at hun måtte studere skuespill.

- Men venner med skuespillerutdanning har sagt at har man talent, så har man talent. Jeg er jo kamera­vant og har gjort en del reklamefilmer, men må selvsagt lære hvordan man skaper en karakter. De siste månedene har jeg derfor brukt en del tid på nettkurs, fortsatte hun.

I likhet med flere andre har det vært et svært annerledes år for Snekkestad, og overfor Dagbladet beskriver Snekkestad 2020 som et rart år som har bydd på flere utfordringer.

- Corona har bydd på mange utfordringer med tanke på jobb og reising for min del, men jeg har også lært mye av dette. Det viktigste er å ta vare på hverandre, også får alt det andre ordne seg etter hvert, sier hun.

Som de fleste trolig har fått med seg er Snekkestad i et forhold med kronprinsesse Mette-Marits (47) sønn Marius Borg Høiby (23). De to har holdt sammen siden 2018.

Tidligere i år røpet Snekkestad hvordan de to møttes for første gang. Det kom fram i Nettavisen-podkasten «Schendis».

- Jeg bodde i Los Angeles i 2014, også bodde han der i 2016 eller noe. Det var faktisk der vi møttes. Jeg var i byen for å gjøre en photoshoot - faktisk den som endte opp i Playboy - og jeg møtte ham for første gang gjennom en felles venn. Vi dro ut, og ble kjent, sa 25-åringen.

LES OGSÅ: Kapret jobb for klesgigant

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer