Jenny Spetalen:

Dukket opp i Cannes

Milliardærdatteren overrasket under den franske filmfestivalen.

JENNY STRAY SPETALEN: Millardærdatteren gikk rød løper under filmfestivalen. Foto: Shootpix/ ABACA/ NTB
JENNY STRAY SPETALEN: Millardærdatteren gikk rød løper under filmfestivalen. Foto: Shootpix/ ABACA/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det nærmer seg slutten for årets filmfestival i Cannes, som er den 75. i rekken. Som alltid har den rød løperen vært stjernespekket, og flere store navn tok turen tirsdag kveld for å feire festivalens jubileumsår med visningen av filmen «L'Innocent».

I løpet av festivalen har blant andre den norske modellen Frida Aasen (27) vist seg på den rød løperen, ved siden av stjerner som Bella Hadid (25) og Anne Hathaway (39).

Milliardærdatter overrasket

Nå viser det seg at Aasen ikke var den eneste nordmannen til å gjeste festivalen.

Eldstedatteren til milliardær og investor Øystein Stray Spetalen (59), Jenny (19), dukket nemlig opp på den rød løperen kledd i en svart, gjennomsiktig kjole.

Den norske 19-åringen var for øvrig i godt selskap på «L'Innocent»-premieren tirsdag. Store stjerner som Kristen Stewart (32), Jake Gyllenhaal (41) og Léa Seydoux (36), samt skandinaviske navn som Viggo Mortensen (63) og Noomi Rapace (42) kastet også glans over den røde løperen.

Se og Hør har vært i kontakt med Jenny Spetalen, som ikke vil gi noen ytterlige kommentar utover at hun var der i regi av modellbyrået hennes, Team Models.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer