Jenny Spetalen:

Dukket opp i Cannes

Milliardærdatteren overrasket under den franske filmfestivalen.

JENNY STRAY SPETALEN: Millardærdatteren gikk rød løper under filmfestivalen. Foto: Shootpix/ ABACA/ NTB
JENNY STRAY SPETALEN: Millardærdatteren gikk rød løper under filmfestivalen. Foto: Shootpix/ ABACA/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det nærmer seg slutten for årets filmfestival i Cannes, som er den 75. i rekken. Som alltid har den rød løperen vært stjernespekket, og flere store navn tok turen tirsdag kveld for å feire festivalens jubileumsår med visningen av filmen «L'Innocent».

I løpet av festivalen har blant andre den norske modellen Frida Aasen (27) vist seg på den rød løperen, ved siden av stjerner som Bella Hadid (25) og Anne Hathaway (39).

NORSK MODELL: Frida Aasen har vært gjest under filmfestivalen i Cannes. Foto: Vianney Le Caer/ Invision/ AP/ NTB
NORSK MODELL: Frida Aasen har vært gjest under filmfestivalen i Cannes. Foto: Vianney Le Caer/ Invision/ AP/ NTB Vis mer

Milliardærdatter overrasket

Nå viser det seg at Aasen ikke var den eneste nordmannen til å gjeste festivalen.

Eldstedatteren til milliardær og investor Øystein Stray Spetalen (59), Jenny (19), dukket nemlig opp på den rød løperen kledd i en svart, gjennomsiktig kjole.

AVSLØRENDE: 19-åringen var kledd i en dristig kjole. Foto: Shootpix/ ABACA/ NTB
AVSLØRENDE: 19-åringen var kledd i en dristig kjole. Foto: Shootpix/ ABACA/ NTB Vis mer

Den norske 19-åringen var for øvrig i godt selskap på «L'Innocent»-premieren tirsdag. Store stjerner som Kristen Stewart (32), Jake Gyllenhaal (41) og Léa Seydoux (36), samt skandinaviske navn som Viggo Mortensen (63) og Noomi Rapace (42) kastet også glans over den røde løperen.

Se og Hør har vært i kontakt med Jenny Spetalen, som ikke vil gi noen ytterlige kommentar utover at hun var der i regi av modellbyrået hennes, Team Models.

STJERNEPAR: Norman Reedus og Diane Kruger var også blant celebritetene som hadde tatt turen på «L'Innocent»-premieren. Foto: Vianney Le Caer/ Invision/ AP/ NTB
STJERNEPAR: Norman Reedus og Diane Kruger var også blant celebritetene som hadde tatt turen på «L'Innocent»-premieren. Foto: Vianney Le Caer/ Invision/ AP/ NTB Vis mer
SUPERMODELL: Bella Hadid kastet glans over Cannes-løperen tirsdag kveld. Foto: Vianney Le Caer/ Invision/ AP/ NTB
SUPERMODELL: Bella Hadid kastet glans over Cannes-løperen tirsdag kveld. Foto: Vianney Le Caer/ Invision/ AP/ NTB Vis mer
PÅ PLASS: Kristen Stewart så passe rocka ut på den røde løperen tirsdag. Foto: Vianney Le Caer/ Invision/ AP/ NTB
PÅ PLASS: Kristen Stewart så passe rocka ut på den røde løperen tirsdag. Foto: Vianney Le Caer/ Invision/ AP/ NTB Vis mer

Luksushoteller

Både Jenny og lillesøster Sophie Stray Spetalen (18) har den siste tiden delt mer og mer av sitt luksuriøse liv på sine Instagram-profiler.

Eldstedatteren har også delt flere øyeblikk fra filmfestivalkvelden på Instagrams historiefunksjon, blant annet bilder fra luksushotellene Hotel Martinez og Hotel du Cap-Eden-Roc.

HISTORISK: Lørdag kveld ble skuespiller Renate Reinsve historisk under filmfestivalen i Cannes. Dagbladets filmanmelder Inger Merete Hobbelstad mener dette er viktig for norsk film. VIDEO: Canal + Vis mer

Verdensstjernene pleier for øvrig å strømme til Hotel du Cap-Eden-Roc for å delta på veldedighetsgallaen amfAR, som vanligvis arrangeres under filmfestivalen. I år går den stjernespekkede gallaen av stabelen torsdag, og den samler som vanlig inn penger til AIDS-forskning.

STRÅLTE: Anne Hathaway på den rød løperen tidligere i uken. Foto: Vianney Le Caer/ Invision/ AP/ NTB
STRÅLTE: Anne Hathaway på den rød løperen tidligere i uken. Foto: Vianney Le Caer/ Invision/ AP/ NTB Vis mer

LES OGSÅ: Derfor droppet han bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer