NY FLAMME: Amber Rose ble denne helgen observert hånd i hånd med sin ryktede flamme i Los Angeles. Han heter Valentin, og er kjent fra den amerikanske utgaven av «Skal vi danse». Foto: NTB scanpix
NY FLAMME: Amber Rose ble denne helgen observert hånd i hånd med sin ryktede flamme i Los Angeles. Han heter Valentin, og er kjent fra den amerikanske utgaven av «Skal vi danse». Foto: NTB scanpixVis mer

Amber Rose:

Dukket opp hånd i hånd med ny flørt

Eksen til Kanye West skal ha funnet tonen med amerikansk dansestjerne. 

SEOGHØR.NO: Skandaledronningen Amber Rose (33) er kjent for sine mange forhold med kjente stjerner. Glamourmodellen har tidligere vært sammen med rapstjerner som Kanye West og Wiz Khalifa. Med sistnevnte har hun sønnen Sebastian Taylor Thomas (3).

Amber har også fått oppmerksomhet for kroppen sin de siste årene, og hun har ikke hatt noe problemer med å vise frem stort sett alt. Stjernen er også kjent for sine hardtslående utspill og kommentarer.

Nå er det kjærlighet som sørger for at verdens største nettsteder skriver om 33-åringen. Hun skal nemlig ha falt pladask for en ny mann, og viste ham stolt fram denne helgen.

Ny flamme

Daily Mail skriver at Amber ble observert sammen med «Dancing With The Stars»-stjerna Valentin Chmerkovskiy (30) utenfor den populære restauranten Delilah.

Amber og Valentin gikk hånd i hånd nedover gaten, og klarte ikke å skjule sin kjærlighet for hverandre da fotografene dukket opp.

33-åringen smilte bredt hele tiden, og viste fram både danseren og sine velkjente former. Hun hadde på seg en kort kjole i fløyel for anledningen, med matchende veske og lårhøye boots.

STRÅLTE HÅND I HÅND: Amber Rose og Valentin Chmerkovskiy viste stolt hverandre fram, hånd i hånd. Foto: NTB scanpix
STRÅLTE HÅND I HÅND: Amber Rose og Valentin Chmerkovskiy viste stolt hverandre fram, hånd i hånd. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge Daily Mail har romanseryktene mellom de to versert siden Amber selv var med i dansekonkurransen hennes nye flamme jobber i, der hun faktisk hadde broren til Valentin som dansepartner.

På Halloween viste hun også 30-åringen frem, da hun la ut et bilde av dem sammen i kostymene deres. Et par dager tidligere fortalte en kilde til E! News at de to tydelig var et par.

- De satt i en stor bås og det var bare dem. De satt veldig nære hverandre. Det var definitivt et stevnemøte, fortalte kilden.

Ingen av de to turtelduene har bekreftet romansen. Valentin har tidligere uttalt at han «ikke kan kontrollere hva folk tror på» etter å ha blitt spurt om han var sammen med Amber.

Fikk Instagram til å koke

33-åringen, som stadig viser frem formene på sosiale medier, foreviget i fjor et utfordrende badetøy på Instagram-profilen sin - få måneder etter bruddet med Wiz Khalifa.

De svært vågale bildene vakte oppsikt på nettet, og både The Sun, Huffington Post og Daily Mail la merke til dem.

Fleekin 💋

Et bilde publisert av Amber Rose (@amberrose)

- Teknisk sett så tror vi dette er en badedrakt, noe som trolig gjør den til verdens minste badedrakt noensinne, kommenterte Huffington Post om den sorte «badedrakten» Amber Rose viste frem.

Ettbarnsmoren, som også trakk frem kombinasjonen av sexy og småbarnsmor i bildetekstene sine, fortsatte å dele dristige bilder på Instagram.

Amber Rose valgte den gang også å dele et toppløsbilde av seg seg i en luksuriøs vannfallsdusj - med den ene armen over brystpartiet.

De ekstreme bildene høstet en rekke kommentarer på stjernens Instagram-profil, som muligens var av typen Rose var ute etter.

- Wiz Khalifa er en dust som gav slipp på deg, skrev en av hennes mange millioner Instagram-følgere.

- Hvordan kan noen slå opp med dette, skrev en annen.

LES OGSÅ: Kanyes eks kopierer Kim - igjen

EKSER: Amber Rose - i et annet vågalt antrekk - sammen med Wiz Khalifa under MTV Video Music Awards i California i august 2014, en knapp måned før hun søkte om skilsmisse fra rap-stjernen. Foto: NTB scanpix
EKSER: Amber Rose - i et annet vågalt antrekk - sammen med Wiz Khalifa under MTV Video Music Awards i California i august 2014, en knapp måned før hun søkte om skilsmisse fra rap-stjernen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.