John Legend og Chrissy Teigen:

Dukket opp beruset på scenen

Kona fanget den spesielle opptredenen på video.

OPPTREDEN: Christine Teigen, også kjent som Chrissy, som har publisert videoen på Twitter og forklarer at ektemannen hadde tatt seg noen glass vin og gikk opp på scenen på Universal studios. Foto: @chrissyteigen Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet John Legend (40) og Chrissy Teigen (33) er ikke fremmed for å erte hverandre på sosiale medier. Spesielt Teigen har de seneste årene utmerket seg på Instagram og Twitter, spesielt for de mange oppsiktsvekkende og humoristiske innleggene som omhandler ektemannen.

Nå vekker ekteparet oppsikt igjen, etter at 33-åringen tok til Twitter for å dele en ny video av den verdenskjente artisten der han gjør en noe spesiell opptreden.

Hendelsen skal ha funnet sted hos Universal Studios i Los Angeles, der artisten gikk på scenen iført en heldress med bilde av seg selv på, mens han sang en ny versjon av gigahiten «All of Me», ifølge blant andre CNN.

Det som imidlertid vekker oppsikt var selve opptredenen - som ble gjort etter litt for mange glass vin. Og det hele ble altså fanget på film.

SMELL: Det kan være risikabelt å sitte på første rad under basketballkamper. Det fikk Chrissy Teigen og John Legend kjenne på da de møtte opp for å se kompisen Dwayne Wade spille. Vis mer

- Det er meg, John Legend

33-åringen tok dermed til Twitter der hun la ut videoen av ektemannens opptreden, med teksten: «John ble full på vin og sang en sang hos Universal Studios i går kveld».

Kort tid etter fulgte hun opp, der hun skrev: «Hele vitsen skulle være at bokstavelig talt ingen skulle se det, og at ingen skulle være på scenen. Men så gikk han opp på scenen og sa «DET ER MEG, JOHN LEGEND».

Artisten, på sin side, forklarte det hele på en litt annen måte. På sin egen Instagram-konto skrev han at paret deltok på en «Horror Nights»-fest, der temaet for anledningen var heldress.

- Vi kjøpte noen nye og så gjennom klesskapet og fant den perfekte for meg å ha på. Noen lagde en til Chrissy med mitt navn på og den måtte jeg selvsagt bruke. Deretter fant jeg en motvillig DJ med en mikrofon og hyllet meg selv. Det var litt av en kveld, skrev han på Instagram

Delte nakenbilde

Dette er som nevnt ikke første gang den tidligere modellen legger ut noe på ektemannens bekostning. I 2015 tok hun blant annet hevn på Instagram etter at appen slettet et toppløsbilde hun hadde lagt ut, fordi bildet brøt med appens regler for nakenhet.

Den populære skjønnheten lovte derfor følgerne sine at hun skulle komme tilbake med enda saftigere bilder.

- Instagram har fjernet puppebildet mitt, men det vil komme mer, skrev hun på Twitter den gang.

Bildet som ble lagt ut var derfor av ektemannen, og var av det saftige slaget - som lovet. Bildet viser nemlig en naken Legend, der kneet hennes dekker halve bakdelen hans.

View this post on Instagram

@Instagram

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Tilbrakte het natt sammen

Stjerneparet regnes for å ha et av Hollywoods mest stabile ekteskap, og er ikke redde for å dele private - og intime - detaljer om forholdet sitt.

Paret har vært sammen i over ti år, og i 2013 giftet de seg ved Comosjøen i Italia. I etterkant fikk de datteren Luna (3) og sønnen Miles (1), som de også titt og ofte deler både bilder og videoer av i sosiale medier.

I juni i år gjestet Chrissy tv-programmet «Celebrity Family Feud» sammen med John, og der gikk de inn i detalj på hvordan det første møtet mellom dem utspant seg, ifølge Contactmusic.

Paret møttes nemlig for første gang under innspillingen av musikkvideoen til Johns låt «Stereo» i 2007.

- Vi filmet videoen og etterpå hadde vi sex. Jeg dro til hotellet hans og det var en ..., sa Chrissy før hun ble avbrutt av ektemannen:

- Ehm, det er et familieshow.

«All Of Me»-sangeren var kjapp med å hindre kona i å dele flere intime detaljer fra deres første natt sammen og konkluderte med at de kom godt overens.

FORHANDLING: Til tross for at Chrissy Teigen og John Legends datter, Luna, bare er tre år, har hun allerede lært seg noen nyttige forhandlingskunnskaper. Video: @chrissyteigen / Instagram. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Derfor tok ikke Chrissy Teigen ektemannens etternavn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer