GJENOPPSTÅR: «Ex on the Beach»-deltaker Daniel Pedersen måtte takke for seg tidligere, men dukket plutselig opp igjen i villaen. Det til jubelskrik fra forsamlingen. Video: Discovery Vis mer

Daniel Pedersen fra «Ex on the Beach»:

Dukker plutselig opp igjen etter sjokkexiten

Daniel Aakre Pedersen trodde han var ferdig i «Ex on the Beach», men produksjonen ville det annerledes.

De aller fleste har innfunnet seg med de uforståelige reglene i «Ex on the Beach», der en iPad bestemmer deltakernes skjebne. Den kan plinge på morgenen som midt på natten, og kan informere om at noen skal på date, at det er kostymefest eller at noen må forlate realityserien.

Forrige tirsdag skjedde sistnevnte. Bergenseren Daniel Aakre Pedersen har klart å skape utallige overskrifter med oppholdet sitt, men til tross for trekantdrama, gruppesex og andre intriger, ble han forrige uke sparket ut til manges store sjokk.

Tårene rant hos de aller fleste, som ikke kunne forstå hvorfor deltakeren - som var romantisk involvert med både musikkaktuelle Melina Johnsen og Helene Hima - måtte hjem. Selv ble han ganske sjokkert selv, men gleden var desto større da han skjønte at han fikk være med igjen.

COMEBACK: Daniel Aakre Pedersen ble sendt ut av «Ex on the Beach», men dukket plutselig opp igjen i kveldens episode. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
COMEBACK: Daniel Aakre Pedersen ble sendt ut av «Ex on the Beach», men dukket plutselig opp igjen i kveldens episode. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer

- Prinsen er tilbake

- Jeg ble ganske overrasket da jeg fikk beskjed om at jeg skulle pakke sakene. Det ble de fleste andre også, vi så liksom ikke den komme. Jeg trodde jeg skulle bli sendt på første fly tilbake til Norge, men sånn ble det visst ikke, sier han til Se og Hør.

Han ble innlosjert på et hotell på Mauritius, der han kvelden før han skulle inn igjen fikk vite om planene til produksjonen. Han måtte ikke tenke to ganger før han takket ja til tilbudet om å komme tilbake til den festglade gjengen inne i villaen. «Prinsen er tilbake», sier han til kameraet, et sitat som tydelig viser hvor velkommen han føler seg.

- De holdt det hemmelig for meg, men med en gang jeg fikk beskjeden, takket jeg ja. De hadde andre planer enn en retur til Norge for meg, flirer han, og fortsetter:

- Det var gjensynsglede, og det var veldig fint å komme tilbake, forklarer han.

Det er deltakerne Adrian Sellevoll og Melina Johnsen som først får beskjed om å gå til et av soverommene, der det venter en overraskelse på dem. Når de innser at det er Daniel som sitter parat, hopper begge oppå ham nærmest umiddelbart.

SEKSKANT: Realityprogrammet «Ex on the beach» sørger for å leve opp til skandalestempelet når fem jenter hopper til køys med én gutt. For drøy kost? Døm selv. Video: TVNorge / Discovery. Les hele saken her: https://goo.gl/KAiYHg Vis mer

De andre deltakerne løper så bort til rommet, for å ønske sin «falne kamerat» velkommen tilbake. Daniel ser på det hele som en ny sjanse, og tror han kommer til å vise en ny side av seg selv fremover. Han har derimot ikke sett resultatet, og vet ikke hvordan ting er blitt klippet, understreker han.

GJENSYNSGLEDE: Melina og Adrian hopper opp i sengen av glede i det de innser at Daniel er tilbake. Foto: Skjermdump / Discovery
GJENSYNSGLEDE: Melina og Adrian hopper opp i sengen av glede i det de innser at Daniel er tilbake. Foto: Skjermdump / Discovery Vis mer

- Det blir en litt annerledes Daniel som kommer tilbake, og jeg kommer tilbake til en litt annerledes situasjon, sier han, og peker mot ting som skjer fremover i skandaleserien.

- Drama oppsøker meg

Daniel er en av deltakerne som har klart å skape flest overskrifter i løpet av sin kortvarige karriere på TV-skjermen. Selv om det den siste tiden har roet seg for bergenseren, som til vanlig jobber som personlig trener, har han vært innblandet i flere kontroverser.

Han mener selv det ikke har vært meningen fra hans side.

- Jeg gjør ingenting med vilje, og jeg mener at drama oppsøker meg. Jeg har aldri hatt noen innstilling om å lage drama. Jeg hadde aldri trodd det på forhånd at det skulle bli så mye bråk, sier han.

FULL FEST: Deltaker Rikke får i oppgave å rangere de andre «Ex on the Beach»-deltakerne i hvor gode de er til å kysse. Det blir en energisk affære. Video: Discovery Vis mer

Han sto blant annet midt i stormen da debatten om hva sex var blusset opp. Mens deltaker Marielle Kvernaas Efford fastslår at hun og Daniel faktisk lå sammen, mener Daniel Aakre Pedersen at det var snakk om penetrering, men ikke «sex-sex».

Han brukte blant annet beskrivelser som at han «bare dyppa laksen», og at «penisen kanskje sklei litt inn», som argumenter for å forsvare at han ikke hadde samleie. Han får støtte av flere meddeltakere, og slakt av andre. Likevel har det meste fra fansen vært overraskende positivt, melder han.

- Det var lite negative tilbakemeldinger til meg direkte, og jeg har mange gode venner som støtter meg. Produksjonen har også vært greie å snakke med i denne perioden, forklarer han, og understreker at han trives med sin nåværende kjendistilværelse.

- Jeg blir stoppet en god del, og folk vil ta bilder av meg. Jeg synes bare det er gøy, og har ennå ikke sagt nei til noen som har dukket opp, forklarer han.

LES OGSÅ: Raser etter pengebråk med eksen

Ble millionær på delikatessebutikken!

Ble millionær på delikatessebutikken!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Derfor får hun ikke møte «stedatteren»

Derfor får hun ikke møte «stedatteren»

Dette gjorde kjendisene for 10 år siden

Dette gjorde kjendisene for 10 år siden

Brudd etter fem år

Brudd etter fem år

- Sexy handler ikke om å bruke push-up BH, rød leppestift og høye hæler

- Sexy handler ikke om å bruke push-up BH, rød leppestift og høye hæler

- Det ble litt for tøft for kona

- Det ble litt for tøft for kona

Ble kjæreste med venninnens tidligere date

Ble kjæreste med venninnens tidligere date

Brudd for fjerde gang på fem år

Brudd for fjerde gang på fem år

- De tåler ikke trynet på hverandre

- De tåler ikke trynet på hverandre

Blir foreldre igjen til sommeren

Blir foreldre igjen til sommeren

På innsiden av Chicagos ville bursdagsfeiring

På innsiden av Chicagos ville bursdagsfeiring

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255