Helene Olafsen:

Dukker opp på «Senkveld» etter fødselen

Olafsens arvtaker avsløres i fredagens episode.

UT I PERMISJON: Helene Olafsen ble nylig mor, og skal dermed ut i mammapermisjon. Hvem som tar over hennes plass i «Senkveld», er enda ikke kjent. Her er hun med makkeren Stian Blipp. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
UT I PERMISJON: Helene Olafsen ble nylig mor, og skal dermed ut i mammapermisjon. Hvem som tar over hennes plass i «Senkveld», er enda ikke kjent. Her er hun med makkeren Stian Blipp. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Mandag kom den hyggelige nyheten om at «Senkveld»-programleder Helene Olafsen (30) og forloveden Jørgen Nilsen (30) har fått sitt første barn, en liten gutt.

Det bekreftet de ferske foreldrene på Instagram, der de kunne avsløre at sønnen har fått navnet Louie.

«Velkommen til verden, lille Louie. 15.03.2020. Heldige deg, som har fått verdens tøffeste mamma. Jeg er så stolt av dere begge to», skrev en stolt Nilsen i innlegget.

Olafsen overrasket stort da hun fredag i forrige gjennomførte «Senkveld»-innspillingen som vanlig - på selveste termindatoen.

Programlederen har vært svært aktiv i løpet av svangerskapet, og under sendingen kunne 30-åringen avsløre at det var lite som tydet på at en fødsel var på gang.

Søndag 15. mars kom altså barnet til verden - og TV 2 kan nå bekrefte at Olafsen blir å se på det populære talkshowet allerede fredag denne uken.

- «Senkveld»-innspillingen går som planlagt selv om Helene Olafsen nettopp har født. Vi kan røpe at det allerede på fredag under sending blir en liten prat og gjensyn med Helene, sier PR- og medierådgiver Unn Grethe Berge til Se og Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer