HARD KONKURRANSE: Thomas og Harald vil få hard konkurranse når Fredrik Skavlans talkshow skal sendes på NRK.  Foto: Nydalen Studio
HARD KONKURRANSE: Thomas og Harald vil få hard konkurranse når Fredrik Skavlans talkshow skal sendes på NRK. Foto: Nydalen StudioVis mer

Duket for talkshow-krig

- The King is back....

SEHER.NO: I mai ble det kjent at tidligere "Først & Sist"-programleder Fredrik Skavlan (42) kommer tilbake til NRK og Gullrekka til høsten, når SVT og NRK nå skal samarbeide om å produsere talkshowkongens svenske program "Skavlan".

Dermed er det nok en gang duket for full "talkshow-krig" mellom NRK og TV 2.

For mens Skavlan har regjert i Sverige, har TV 2s "Senkveld" krøpet seg stadig innpå Anne Grosvold og "Grosvold".

Nå ser det imidlertid ut til at konkurransen nok en gang kan bli beintøff for TV 2-gutta, skriver VG.

- The King is back. Thomas og Harald må rette seg opp i stolene, hvis ikke kan de fort komme til å miste det overtaket de var i ferd med å skaffe seg mens Grosvold regjerte fredagskvelden på NRK, sier kommunikasjonsekspert Kjell Terje Ringdahl til VG.

TV 2 på sin sidë, hevder at de ikke er bekymret, og at de vil fortsette å prøve å bli bedre, slik de bestanding har gjort.

- Vi kommer til å bli enda bedre og prøve å utvikle underholdningsprofilen vår, men dette er noe vi har gjort kontinuerlig i alle år; vi prøver hele tiden å bli bedre, og det er ikke på grunn av NRK, det er kun for at vårt program skal bli bedre og bedre og utvikle seg, sier Bård Eriksen, prosjektleder for "Senkveld" i TV 2.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Refser Skavlan igjen!