Du vil ikke tro hva VM-stjernene tatoverer på kroppen

«Ingenting varer evig», står det på nakken til Neymar. Foran helgens skjebnekamper har vi sett på fotballstjernenes tatoveringer.

KROPPSKUNST: Ezequiel Lavezzi,  Alessandro Diamanti, Daniele de Rossi og Neymar har alle dekket kroppen med tatoveringer. Førstnevnte har tatovert den argentinske legenden Diego Maradona på venstre side av vaskebrettet, mens De Rossis varseltrekant, står fint til lagkameratens smiletegn.
KROPPSKUNST: Ezequiel Lavezzi, Alessandro Diamanti, Daniele de Rossi og Neymar har alle dekket kroppen med tatoveringer. Førstnevnte har tatovert den argentinske legenden Diego Maradona på venstre side av vaskebrettet, mens De Rossis varseltrekant, står fint til lagkameratens smiletegn. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag starter kvartfinalene i Fotball-VM i Brasil, og på banen har vi blant annet vært vitne til fantastiske mål, stygge taklinger, biting, legendariske finter og nervepirrende straffekonkurranser.

Men det er ikke bare spillet som blir lagt merke til under VM. Det er ikke til å unngå at også de veltrente og kjekke fotballspillerne blir nøye studert i de 90 minuttene de befinner seg på banen.

Og mange har nok fått meg seg at flere av de talentfulle gutta har dekket både armer, bein og brystkasse med tatoveringer.

Det brasilianske stjerneskuddet Neymar da Silva Santos Júnior (22) har blant annet en tatovering på halsen med av «Tudo Passa», som på norsk kan oversettes til «ingenting varer evig» eller «alt passerer».

Han har også en tvilling-tatovering av en diamant med søsteren sin Rafaella, og tatovert sønnens navn David Lucca (3) på armen.

Samler på trofeer

Den spanske fotballspilleren Sergio Ramos (28), som overraskende nok allerede er ute av konkurransen, har dekket store deler av overkroppen med tatoveringer. Sist ut i «samlingen» er en tatovering av Champions League-trofeet han var med å vinne med Real Madrid i slutten av mai. Den har han på høyre legg. På venstre legg har han fått tatovert VM-trofeet han og Spania vant under VM i Sør-Afrika for fire år siden.

Den argentinske toppspilleren Lionel Messi (27) er en familiens mann, og fikk i 2011 tatovert et ansiktsportrett av moren Celia Cuccitini på sitt venstre skulderblad. På venstre legg har Messi fått tatovert håndavtrykkene fra sin 19-måneder gamle sønn Thiago.

Tatoverte legenden Maradona

Messis argentinske lagkamerat Ezequiel Lavezzi (28), som til vanlig spiller fotball på PSG med en annen tatovert kjekkas, nemlig svenske Zlatan Ibrahimovic (32), er nok blant de på VM-banen med flest tatoveringer på kroppen. Han har blant annet en tatovering av den argentinske legenden Diego Maradona (53), Gud, flere alternative teatermasker, en pistol, en klokke og klubbsymbolen til hjemmeklubben Rosario Central.

Men den mest originale tatoveringen innehar nok den italienske midtbanespilleren Daniele de Rossi (30). På baksiden av sin høyre legg har han nemlig fått tatovert et trekantsymbol som viser to fotballspillere i en stygg duell. Ironisk nok hinter de Rossi til «fair play», til tross for at han selv ble utvist under en kamp mot USA i VM i 2006, for å ha slått albuen i ansiktet til amerikaneren Brian McBride (42).

Den ferskeste tatoveringen har nok Chiles Mauricio Pinilla, som tydeligvis ikke vil glemme at han var centimetere fra å sende Chile videre mot Brasil. Men det ble med «One centimeter from glory,» som han skrev under tatoveringen av tverrliggerskuddet.

 

Se flere tatoverte fotballkjekkaser i bildeserien over!

LES OGSÅ: Her er VM-stjernenes hjerteknusere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer