Du vil ikke tro hva kjendisene gjør for dyrene sine

Herskapshus, flatskjerm og dyre kostymer...

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Alle er glade i kjæledyrene sine, men kjendisene tar det til et nytt nivå. Det er kostymer, herskapshus og egen flatskjerm. Når kjendisene gjør noe, skal det ikke gjøres halvveis.

Det er veldig populært å legge ut bilder av dyrene sine, og på Instagram florerer det av dyrebilder. Emneknagger som #catsofinstagram og #dogsofinstagram, er flittig brukt av kjendisene.

Se flere søte dyresaker på våre dyresider.

Supermodellen Chrissy Teigen (28) og ektemannen John Legend (35) adopterte hunden Penny, som bare har tre ben.

Chrissy annonserte nyheten på Twitter.

- Jeg vil ikke snakke for mye om det, men la oss bare si at den forrige eieren hennes var drittsekker. Vi kommer til å overøse henne med kjærlighet resten av tiden!

Skuespiller Amanda Seyfried (28), legger nesten daglig ut bilder av sin australske gjetehund, Finn. Hunden har til og med vært på «The Late Show» med David Letterman.

To etasjers hundehuse med varmekabler

Paris Hilton (33) har så mange hunder at det kan være vanskelig å holde styr på alle, så derfor har hun rett og slett fått bygget et eget hus til de.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer