KULTFILM: Owen (nr. to f.v.) spilte rollen som den legendariske «The Sherminator» i den populære filmserien. Men etter komediesuksessen forsvant tilbudene.
KULTFILM: Owen (nr. to f.v.) spilte rollen som den legendariske «The Sherminator» i den populære filmserien. Men etter komediesuksessen forsvant tilbudene. Vis mer

Du vil ikke tro hva han gjør nå!

Fansen måtte klype seg i armen da de oppdaget hva den tidligere American Pie-stjernen gjør for å få endene til å møtes...

SEOGHØR.NO: «American Pie»-stjernen Chris Owen (32) har hatt problemer med å få jobber som skuespiller etter at hysteriet rundt tenåringsfilmenene var over.

Owen spilte rollen som den legendariske «The Sherminator» i den populære filmserien. Men etter komediesuksessen forsvant tilbudene.

Nå har filmstjernen skiftet beite, og har fått seg jobb på sushirestauranten Sushi Roku i Los Angeles!

- Det var ganske morsomt å se på at «The Sherminator» serverte gjester på en sushirestaurant, forteller et øyenvitne til Radaronline.com.

- Men det var også trist å se hvor enkelt og raskt en skuespiller kan falle ned fra stjernehimmelen. Ingen i restauranten virket til å kjenne han igjen, fortsetter kilden.

Owen har jobbet som skuespiller siden 1991, men fikk sin første store rolle som Chuck «The Sherminator» Sherman i «American Pie» i 1999.

Ifølge filmnettstedet IMDb.com er Chris snart aktuell med en ny film kalt «Off-Time» og skal ifølge rykter for tiden spille inn en annen film kalt «Stalker».

Chris skal, ifølge flere forskjellige twittermeldinger, ha jobbet på restauranten i litt over et år.

LES OGSÅ:   Brystene hennes er store fordi hun er gravid