Jimmy Hayes:

- Du var min sjelevenn

Kona med hjerteskjærende tale etter ektemannens (31) død.

DØDE: Ishockeystjerna Jimmy Hayes ble bare 31 år gammel og etterlot seg kone og to barn. Foto: Elsa/AFP/NTB
DØDE: Ishockeystjerna Jimmy Hayes ble bare 31 år gammel og etterlot seg kone og to barn. Foto: Elsa/AFP/NTB Vis mer
Publisert

For ei drøy uke siden kom den triste nyheten om at den tidligere ishockeyproffen Jimmy Hayes var funnet død i sitt eget hjem.

«Årsaken og foranledningen til dødsfallet er fortsatt ikke klart, og en oppdatering er ikke ventet før om flere uker når toksikologitestingen kommer tilbake», har en talsperson for stjernen uttalt overfor The Boston Globe.

Hayes, som bare ble 31 år gammel, etterlot seg kona Kristen og sønnene Beau (2) og Mac (tre md). Fire dager etter den tragiske nyheten ble kjent, brøt Kristen for første gang tausheten om tapet av ektemannen.

«På onsdag tok vi familiebilder. Lite visste vi at de ville bli de siste bildene av en familie på fire. Jeg er tom for ord. Jeg er knust. Vi savner deg. Vi elsker deg. Du skulle vært her», skrev hun på Instagram forrige uke.

- Nærmest umulig

Da det mandag var begravelse for ham i St. Ann's Church i Dorchester, Massachusetts, åpnet hun ytterligere om smerten og det vonde savnet etter ham.

- Jeg skal prøve mitt beste på å fylle skoene dine, selv om jeg vet det nærmest er umulig. Det er de små tingene jeg vil savne mest. Som å høre stemmen din … Og high five klokken åtte om kvelden etter at ungene er i seng, sa hun ifølge People.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer

- Min sjelevenn

Kristen fortalte også at sønnene og henne selv var alt i verden for 31-åringen, og at hun likte å bli forelder med nettopp ektemannen.

Videre beskrev kona ham som en med et «hjerte av gull» og «smittsomt smil».

- Beau ser på bakgrunnen på telefonen min før han legger seg og sier «god natt pappa, jeg elsker deg». Du var min sjelevenn og den beste far til Beau og Mac. Jeg skal sørge for at de kjenner vår kjærlighetshistorie, fortsatte hun.

Hayes-ekteparet giftet seg i 2019 i Cape Cod i Massachusetts. Få dager før stjernens bortgang feiret paret sønnen Beaus toårsdag.

31-åringen har hatt en lang karriere i NHL, og spilte for blant andre Chicago Blackhawks, Florida Panthers, Boston Bruins og New Jersey Devils.

FARVEL: Jan Thomas lot oss bli med i begravelsen til faren i «Jan Thomas' Verden». Reporter: Jonas Hammer. Video: Julie Easter / Dplay / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Døde brått - dette er dødsårsaken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer