- Du var min klippe

I går begravde Anna Nicole Smith (38) sønnen Daniel på en kirkegård i New Providence.

KISTE: David ble begravd i en vakker mahogny-kiste. Foto: AP/Scanpix
KISTE: David ble begravd i en vakker mahogny-kiste. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Min kjæreste sønn, Daniel. Du var min klippe, du var den eneste som klarte å holde meg på plass. Jeg forstår ikke hvorfor Gud tok deg fra meg. Kanskje gjør jeg det en dag. Det er så vanskelig å tenke på deg, men jeg gjør det hvert sekund, hadde Anna Nicole skrevet i det trykte programmet.

LES MER om det tragiske dødsfallet her.

I en vakker mahogny-kiste ble Daniel båret inn i et grønt telt, der 20 personer var til stede for det siste farvel med unggutten.

- Anna Nicole fulgte sønnen sin til graven i dag. Det har vært den tyngste dagen i hele hennes liv, sa Anna Nicoles kjære Howard K. Stern i en kunngjøring.

SE VIDEO fra begravelsen her.

Også Anna Nicoles datter, som ble født bare tre dager før Daniel gikk bort, var med. Godt gjemt under et teppe, ble hun båret av en av Smiths assistenter.

LES OGSÅ: Anna Nicoles mamma tror Daniel ble drept ...

Det var da Daniel skulle besøke mammaen og sin nye søster på sykehuset 10. september at han falt om.

Dødsårsaken er fortsatt under etterforskning, men obduksjonsrapporter fastslår at Daniel døde av en farlig blanding av metadon og anti-depressive medisiner.

Tidligere denne måneden ble det holdt en minneseremoni i Texas i regi av Daniels far - Bill Smith.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer