TOK GULL: Det var i går Maiken Caspersen Falla tok sitt aller første VM-gull i sprint. Foto: NTB scanpix
TOK GULL: Det var i går Maiken Caspersen Falla tok sitt aller første VM-gull i sprint. Foto: NTB scanpixVis mer

Maiken Caspersen Falla og Kristian Hågen Aune:

- Du var helt rå

Tok VM-gull. Nå hyller kjæresten henne. 

(Seoghør.no): I går kunne Maiken Caspersen Falla (26) slippe jubelen løs da hun tok sitt første VM-gull under sprint-konkurranse i Lahti, Finland. Nå hyller kjæresten Kristian Hågen Aune (32) henne.

- Du var helt rå, sier han om kjæresten til VG.

- Vi har snakket litt om å ha kontroll. Hun skulle ta føringen og styre selv. Det har vært litt stang-ut for Maiken i vinter. Men nå stemte det. Det var en topp dag. Det gikk som bestilt, sier Hågen Aune om kjæresten.

Og Hågen Aune mener kjæresten gikk sitt beste løp noensinne.

- Hun var så tent på oppgaven at hun våknet tidlig natt til i går.

- Jeg våknet klokken tre, og klokken seks og klokken syv. Jeg hadde høy puls og det var så mye energi i meg, forklarer Caspersen Falla til VG.

Pyntet seg

Langrennsløper Maiken Caspersen Falla var også på plass i Hamar under idrettsgallaen forrige måned, iført en tettsittende kjole fra Malene Birger. Da uten kjæresten.

- Ja, jeg prøver å pynte meg da, he-he. I kveld gleder jeg meg til å se underholdningen og møte kjentfolk, sa hun til Seoghør.no.

- Jeg gleder meg ikke til jul

Rett før åpningen av OL-lekene i Sotsji i Russland i februar 2014 kom sjokkbeskjeden om at skiløper Astrid Uhrenholdt Jacobsen (30) hadde mistet sin ett år yngre lillebror Sten Anders.

Under den perioden støttet hun seg på gode lagvenninner, og Caspersen Falla var en av dem.

I et åpenhjertig intervju med nettstedet Bymisjon fortalte den talentfulle skistjernen Uhrenholdt Jacobsen at hun gruet seg til første jul uten broren.

– Jeg har sagt til familien og venner rundt meg at jeg egentlig ikke gleder meg til jul. Det kommer til å føles tomt. På en måte er det godt å være forberedt på at det vil bli annerledes. Og kanskje er ikke annerledes nødvendigvis dårlig, sa hun den gang.

Saken fortsetter under bildet.

GOD STØTTE: Astrid Uhrenholdt Jacobsen fikk trøst av sine lagvenninner Maiken Caspersen Falla og Ingvild Flugstad Østberg etter et renn under Sotsji-OL. Rett før OL-lekene begynte fikk Astrid sjokkbeskjeden om brorens død. Foto: All Over Press
GOD STØTTE: Astrid Uhrenholdt Jacobsen fikk trøst av sine lagvenninner Maiken Caspersen Falla og Ingvild Flugstad Østberg etter et renn under Sotsji-OL. Rett før OL-lekene begynte fikk Astrid sjokkbeskjeden om brorens død. Foto: All Over Press Vis mer

Sten Anders, som også var god venn og treningskamerat av Therese Johaug (28) og Marit Bjørgen (36), jobbet som advokatfullmektig - og var nesten klar til å bli advokat.

LES OGSÅ: Jeg blir sjelden flau, men det ble jeg da