- Du var bare god til en ting

Halle Berry tente på alle pluggene i e-post til eks-kjæresten.

ÅPEN KRANGEL: Halle Berry skal ha beskrevet eks-kjæresten Gabriel Aubry kun som en «donor» ifølge en e-post nettstedet Radaronline.com har fått tak i. Foto: All Over Press
ÅPEN KRANGEL: Halle Berry skal ha beskrevet eks-kjæresten Gabriel Aubry kun som en «donor» ifølge en e-post nettstedet Radaronline.com har fått tak i. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Forholdet mellom filmstjernen Halle Berry (44) og eks-kjæresten Gabriel Aubry (34) har bare blitt verre og verre etter at de to gikk fra hverandre i fjor.

Ekstra bitter ble striden da Aubry gikk til retten for å sikre seg samværsrett med deres felles datter Nahla (2).

Etter at kampen i retten begynte, har flere kilder nær Halle Berry lekket påstander om at filmstjernens eks-kjæreste både skal ha vært en dårlig far og ha brukt rasistiske ord i krangler med henne.

Disse påstandene har imidlertid blitt konstant avvist av Aubrys venner, som hevder det hele er et spill for å sette ham i et dårligst mulig lys.

Berry nøler imidlertid ikke med å si hva hun mener om eks-kjæresten, og i en personlig e-post, som nettstedet Radaronline.com har fått tak i, omtaler hun ham kun som en «donor».

- Du var bare god til en ting... Takk for donasjonen, står det i den direkte meldingen.

Aubry selv har nektet å kommentere meldingen, men venner av ham reagerer sterkt på Berrys utsagn.

- Hun prøver å fremstille seg som et offer, slik hun har gjort mange ganger før. Men jeg har sett bevis på det motsatte, og hun er ikke noe offer, tvert imot, sier en kilde til Radaronline.com.

Halle Berry har heller ikke kommentert den nye mailen.

Det er foreløpig ikke kjent når retten vil avgi en kjennelse om omsorgsretten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   Må kjempe for datteren