<strong>IKKE TUSSETE:</strong> Bertine Zetlitz sier at datteren og sønnen inspirerer henne i musikken.  Foto: Lina Hekkli/Seher.no
IKKE TUSSETE: Bertine Zetlitz sier at datteren og sønnen inspirerer henne i musikken. Foto: Lina Hekkli/Seher.no Vis mer

- Du trenger ikke å bli tussete av å få barn

Bertine Zetlitz lar seg inspirere av sine to barn.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I midten av mars kommer Bertine Zetlitz (36) med sin sjette studioplate «Electric Feet». Siden forrige plate har popstjernen og den tidligere «Idol»-dommeren rukket å bli mor til barna Lilli (4) og Finn (2). Zetlitz balanserer musikk-karrieren og livet som småbarnsmor, og mener at barna skjerper henne på jobb.

- Å få barn kan være berikende. Du trenger ikke å bli tussete av å få barn. Selv har jeg blitt skjerpet. For det første tar barn deg litt vekk fra businessen og tvinger deg til å jobbe mer konsentrert. Samtidig blir fantasiene mye sterkere når tekstene også omhandler to til, sier den profilerte artisten til VG.

Datteren og sønnen inspirerer popstjernen, og hun skrev en sang om Lilli på sin «Best of»-plate.
Zetlitz er også for tiden aktuell som deltager i TV2-programmet «Hver gang vi møtes», der syv artister møtes for å tolke hverandres musikk. I tillegg til «Fake your beauty»-stjernen er Jan Eggum, Øystein Dolmen, Anne Grete Preus, Halvdan Sivertsen, Vinni og Elvira Nikolaisen artister som skal hedres i programmet.

- Det ble en opplevelse for livet – sterkt og kult, sterkere enn vi alle hadde trodd, for vi ble dyttet veldig ut av våre egne komfortsoner av de andres tolkninger, sier hun til avisen.

  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vil ikke bli bedømt etter utseende  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer