TAR TIL MOTMÆLE: - Nå har ikke jeg sett "Ungkaren" i år, men at "Paradise Hotel" ikke har mål og mening stemmer ikke i det hele tatt. Det har like mye mening som "Ungkaren" har, og det er like spennende, dette, mener Triana Iglesias. Foto: TV 3
TAR TIL MOTMÆLE: - Nå har ikke jeg sett "Ungkaren" i år, men at "Paradise Hotel" ikke har mål og mening stemmer ikke i det hele tatt. Det har like mye mening som "Ungkaren" har, og det er like spennende, dette, mener Triana Iglesias. Foto: TV 3 Vis mer

- Du tar helt feil, Jørgen!

Paradise-Triana fnyser av Ungkarens utspill.

Publisert
SEHER.NO: - Jeg kan forstå at mange ser på reality som søple-TV. Men at "Ungkaren" er annerledes enn "Paradise Hotel" - der tar Jørgen Festervoll helt feil, sier en lattermild Triana Iglesias til Seher.no.

Torsdag er det klart for vårens siste episode av "Ungkaren 20 vs. 40", og da får man svaret på om Jørgen Festervoll (30) og Katinka Hellan (21) har blitt et par. Mandag benyttet derimot årets ungkar sjansen til å fyre løs mot det han kaller "poengløs reality".

På spørsmål fra Dagbladet om hva som provoserer ham mest i norsk kulturliv, svarte han nemlig følgende:

- Hvor mye plass poengløse reality-programmer får i kulturmediene. Noen vil si at "Ungkaren" rammes av den samme kritikken, men jeg mener programmet har en prisverdig grunntanke om å finne kjærligheten, som "Paradise Hotel" og "Big Brother" fullstendig mangler. Der er det verken mål eller mening ut over å vise mennesker som drikker seg drita og har sex.

"Paradise"-deltager Lene Sortevik (25) tok raskt til motmæle mot Asker-kjekkasens utspill.

- Det er klart at "Paradise Hotel" er fylt opp med drama og intriger. Men det er så utrolig mye mer enn sex og fyll, sa hun til Seher.no.

Nå slenger programleder for det populære TV3-programmet, Triana Iglesias (27), seg på debatten. 27-åringen må nemlig trekke på smilebåndet når Seher.no konfronterer henne med Festervolls mening om programmet hun leder.

- Nå har ikke jeg sett "Ungkaren" i år, men at "Paradise Hotel" ikke har mål og mening stemmer ikke i det hele tatt. Det har like mye mening som "Ungkaren" har, og det er like spennende, dette, mener hun.

"Paradise"-deltager Lene Sortevik ga mandag uttrykk for at det er spillet som er selve "essensen" i TV3-realityen, og ikke sex mellom deltagerne. Det er Triana langt på vei enig i.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Blir provosert av reality

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer