- JEG ELSKER DEG: Den svenske jenta ville ikke gi slipp på Alexander Rybak, da hun endelig traff sitt store idol tidligere i år. Foto: Fra
- JEG ELSKER DEG: Den svenske jenta ville ikke gi slipp på Alexander Rybak, da hun endelig traff sitt store idol tidligere i år. Foto: Fra Vis mer

- Du svarer jo aldri

Alexander Rybak ble målløs i møtet med den svenske jenta... Se video!

 Se Alexander Rybaks møte med den ivrige svenske jenta nederst i artikkelen!


SEHER.NO: Det er ikke bare i Norge Alexander Rybak har fått fans til å gå av hengslene etter sin seier i den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen med låten "Fairytale".

I sin nye DVD "Fairytale - the movie" - som legges ut for salg 30. november - vises blant annet Rybaks møte med en ung svensk jente, som ikke klarer å legge sin sterke forkjærlighet for artisten.

- Jeg vil si at jeg elsker deg, sier den unge jenta før hun kaster seg om halsen på sitt målløse idol.

Den ukjente beundreren avslører også at hun flere ganger har forsøkt å komme i kontakt med Rybak, som hun også har lagt inn bilde av på mobiltelefonen.

- Jeg har prøvd å kontakte deg på Facebook, men du svarer jo aldri, sier hun.

Selv om turnèlivet har blitt så slitsomt at Rybak i forrige uke ble syk, hevder han at han tar all viraken med godt humør.

- Jeg blir jo litt flau av å se hvor mye rart jeg har sagt foran kamera, - dette er underholdning på min bekostning, og heldigvis lo jeg selv, sier han til Seher.no om den nye DVDen.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Måtte avlyse på grunn av sykdom

Se Alexander Rybaks møte med sin svenske fan her: