- Du spiser jo bare kosttilskudd!

Eyvind Hellstrøm fikk sjokk da han åpnet kjøkkenskapene. Se det første klippet fra Hellstrøms nye serie.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mesterkokken Eyvind Hellstrøm (63) er vant til å havne i overraskende situasjoner på besøk hos nordmenn i TV-serien «Hellstrøm rydder opp hjemme».

Men når han tar en titt i kjøkkenskapene til Liv Homnæss (55) i den første episoden av årets sesong - som vises på TV3 søndag - må han klype seg i armen.

Hellstrøm - som har gått ned i vekt før årets sesong - finner nemlig hele 17 forskjellige kosttilskudd og et såkalt «supermatpulver», som Homnæs innrømmer hun ofte spiser istedenfor tradisjonelle middager.

- Det er ikke mat her! Du lever bare på kosttilskudd og får ikke i deg mat, sier han hoderystende.

Homnæs sier til Hellstrøm at hun mistet mye krefter og motivasjon på kjøkkent i forbindelse med en kreftdiagnose, som førte til at hun måtte fjerne et bryst.

Nå vil Hellstrøm hjelpe henne med å få sunnere matvaner.

Mesterkokken sier han ikke har noe til overs for pulverprodukter som markedsfører seg som «supermat».

- Det der er bare lureri. Det er stakkars skjebner som deg, som føler de må tro på noe, også tror de på dette. Det er bare bløff og bedrag alt sammen.


Utbruddet  har imidlertid møtt motstand hos flere kjendiser, som er tilhengere av «supermat»-pulver, blant annet TV-profilen Vibeke Klemetsen.

- Han er ganske tradisjonell i matveien, og jeg tror ikke han har prøvd det selv. Hadde han lagt frem bevis på at dette ikke funker, så skulle jeg hørt på ham. Men det tviler jeg på at han har.

- Jeg får masse energi av dette, og jeg kjenner at det hjelper for meg, sier hun til VG Nett.

Hun får også støtte av «Robinsonekspedisjonen»-programleder Christer Falck.

- Jeg kan ikke helt skjønne hvorfor Hellstrøm går så hardt ut mot supermat, det er jo bare sunne ting som man ikke har vondt av. Han bør kanskje innse at det har skjedd store ting i matutviklingen siden han ble kokk, selv om det sikkert er litt sårt å miste hegemoni på matkunnskapen, sier han til VG Nett.

«Hellstrøm rydder opp hjemme» ser du på TV3 søndager kl. 20. Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hellstrøm la om kostholdet - gikk ned i vekt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer