- Du skal ikke få flat mage etter fødselen

Sigrid Bonde Tusvik slår et slag for nybakte mammaer med «muffinsmage». Se video.

SEOGHØR.NO: Slankepresset er stort for kjendisene og i Hollywood ser man ofte nybakte mødre som nærmest har mistet all babyvekten et par dager etter fødselen. Store stjerner som Miranda Kerr og Gisele Bundchen stilte på catwalken kort tid etter å ha født barn og presset for å se bra ut er enormt. 

I april ble Sigrid Bonde Tusvik (33) mamma for første gang og komikeren slår nå et slag for en mer naturlig kropp etter fødselen. 

- Du skal ikke få flat mage etter fødselen. Du skal være laus og bløt i et år, sier de på helsestasjonen. Grunnen til at du har mage etterpå er at du skal ha en liten stol som babyen skal sitte på, sier Tusvik til Seoghør.no. 

Den vakre blondinen så flott ut da hun ankom førpremieren på Jan Thomas' nye turné «Jan Thomas - usminket» på The Thief tirsdag kveld. Komikeren, som har sagt at hun helst ønsker seg enere i terningkast, stilte i skinnskjørt, ullgenser og skyhøye hæler og innrømmet at hun var fornøyd med antrekket.  

- Det er gode gener, også er det en muffinsmage under her. Dette er egentlig en gravidegenser så jeg føler meg kjempetynn i gravidegenseren min.  

Kroppen har naturligvis gått gjennom store forandringer under svangerskapet, men Tusvik hevder hun synes det er mer spennende å se Jan Thomas forandre seg. 

- Jeg synes han er morsom når han forandrer utseende hver uke. Større kinn, fyldigere lepper, så kjempetynn, og så kjempetrent. Han har så mange ansikter den mannen. Han er vår Madonna. 

Tusvik er denne høsten aktuell med TV-serien «Sigrid blir mamma» og gjør også comeback i «Torsdag kveld fra Nydalen». 
 
LES OGSÅ: - Et helvete å kle på seg