HEDRER SIN GODE VENN: Tone Damli hedret onsdag sin avdøde venn Tor Milde med et bilde av de to sammen på hennes Instagram-konto. Foto: Stella Pictures/Instagram
HEDRER SIN GODE VENN: Tone Damli hedret onsdag sin avdøde venn Tor Milde med et bilde av de to sammen på hennes Instagram-konto. Foto: Stella Pictures/InstagramVis mer

- Du sitter klistret i mitt minne for evig og alltid

Tone Damli mottok beskjeden om Tor Mildes død med største sorg. Les hennes siste farvel.

SEOGHØR.NO: Nyheten om at tidligere «Idol»-dommer og musikkjournalist Tor Milde døde onsdag på Ullevål sykehus, blir møtt med stor sorg blant hans venner i kjendis-Norge.

Nå tar også Tone Damli bladet fra munnen og hedrer den avdøde musikkpersonligheten på sin egen Instagram-konto med et bilde av de to sammen fra hennes Idol-periode.

- Kjære fine Tor. Så forferdelig trist, og alt for tidlig. Du sitter klistret i mitt minne for evig og alltid. Jeg har mye å takke deg for. Hvil i fred, men venn, skriver hun.


 

En annen Tone, nemlig Tone Lise Skagefoss fortalte også Se og Hør tidligere i dag at beskjeden om sin gode venn Idol-kollegas død kom som et sjokk.

- Jeg mottok beskjeden nå nettopp og det er et sjokk. Det er bare kort tid siden jeg fikk vite at han ikke var så bra.

 Her kan du  lese flere av reaksjonene fra kjendis-Norge

- Tor og jeg har vært gode venner i over 20 år. Vi fikk også muligheten til å være kolleger så vi har hatt det mye moro sammen.

-    Jeg vil huske Tor som en snill mann. Han var kunnskapsrik, veldig morsom og han var en god venn.