Jan Thomas' Coachella-fest:

- Du ser ut som et sigøynersirkus

Slik gikk det da kjendisene trillet terning på Se og Hørs reporter.

KJENDISFEST: Se og Hørs reporter Fanny dukker opp på den røde løperen for å trille terning på kjendisene - og omvendt. Video: Marie Røssland Vis mer

Kjendisstylist Jan Thomas' faste motepoliti-spalte i Se og Hør, der han bedømmer kjendisers antrekk ut fra antall øyne på terningen, har for lengst blitt et etablert fenomen her til lands.

Gjennom en årrekke har 51-åringen servert frittalende og ærlige utspill om kjendisenes mange kreasjoner - både til glede og besvær fra de avbildede.

Da Se og Hørs stuntreporter, Fanny Odden, tok turen til kjendisstylistens Coachella-inspirert fest på Bølgen & Moi i Oslo, fikk hun selv kjenne på hvordan det er å få en dom av selveste motepoliti-betjenten.

Streng dom

- Du er den søteste personen jeg har møtt, og du er så nydelig, så hele opplegget er terningkast seks. Men det er litt sånn sigøynersirkus, forklarer Jan Thomas, og peker på Fannys antrekk.

Deretter viser han terningkast to - til måpende latter fra Fanny selv.

- Men du er skjønn, så det betyr ingenting, legger han fort til.

STOR STJERNE: Etter at tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Også kjendiser som Grunde Myhrer, Linni Meister, Alexandra Joner, Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har gitt sin dom over Fannys antrekk.

Se resultatet i videoen øverst i saken!

En rekke store kjendiser var invitert til festlighetene på Briskeby. Blant dem som troppet opp først var det nevnte kjæresteparet og «Farmen Kjendis»-profilene Vendela Kirsebom (51) og Petter Pilgaard (38).

- Ja, vi har stylet hverandre litt! Vi har gått inn og googlet Coachella og prøvd å finne ut hva man skal ha på seg, fortalte Vendela overfor Se og Hør.

Måtte google

- Men det var lite bilder av karer, da! Det var veldig hippie-inspirert og halvveis bademote, med korte shorts, liksom, skjøt Petter inn.

Tidligere håndballspiller Håvard Tvedten (39) og kona, journalist Guro Fostervold Tvedten (43), hadde begge kledd seg opp i rocka antrekk for kvelden.

- Jeg har på meg Dr. Martens-sko, og så har jeg en gammel Givenchy-t-skjorte, og et vintage Hermès-skjerf. Litt sånn jeg fant. Jeg googlet, og så tenkte jeg bare at «det er lov å være litt Rock 'n' roll når man skal på Coachella», fortalte Guro.

Saken fortsetter under.

NAKENDATE? Stuntreporter Fanny Odden begir seg ut på den røde løperen i Bergen! Der blir hun blant annet oppfordret til å «ta en Truls Svendsen» og invitert med på nakendate på Gullruten-nachspielet. Vis mer Vis mer

Jan Thomas selv, som hadde invitert til fest blant annet for å feire at Jan Thomas Studio fyller ti år i 2018, fortalte at han slet med å bestemme seg for kveldens antrekk.

- Jeg stod hjemme og så var det litt sånn: «Argh, kakibukser ...», alt føltes så trangt, og alt var så: «Nei, det gidder jeg ikke». Og så fant jeg da disse buksene, som jeg egentlig ikke har brukt før!

Stylisten la til at han var gira på en litt «løsere stil», noe han kunne bevege seg i, men tilføyer at jeansen han gikk for er fra det franske luksusmerket Balmain - en av Kim Kardashians favoritter, for øvrig.

LES OGSÅ: Derfor holder hun seg unna rampelyset