PROGRAMLEDERGJENGEN: Christine Koht (nr. fire f.v) kunne i høst fortelle Seher.no at hun har trent masse og gått ned 12 kilo. Marte Stokstad (nr. to f.v) gjør ingenting for sin flotte figur. Foto: Stella
PROGRAMLEDERGJENGEN: Christine Koht (nr. fire f.v) kunne i høst fortelle Seher.no at hun har trent masse og gått ned 12 kilo. Marte Stokstad (nr. to f.v) gjør ingenting for sin flotte figur. Foto: Stella Vis mer

- Du ser ut som en toppmodell i kroppen!

Men tobarnsmor Marthe Stokstad gjør ikke annet enn å holde inn magen...

SEHER.NO: I februar i år ble Marte Stokstad og samboeren Johannes Lund foreldre til lille Lotte. 31-åringen har fra før sønnen Mingus.

I et større intervju med bladet KK denne uken forteller jenta som trolig er Norges mest brukte programleder for TV-konkurranser - med blant annet "Idol" og "Norske Talenter" på TV 2, nå "Den norske humor" på NRK på merittlisten - hvordan hun holder seg så fin i figuren.

- Du har Mingus på tre og seks måneder gamler Lotte, og likevel ser du ut som en toppmodell i kroppen, begynner bladet reporter.

- Toppmodell? Haha. Men jeg gjør ingenting for det.

- Det kommer til å provosere mange.

- Men det er sant. Jeg holder inn magen og ammer. Man skal ikke kimse av å holde inn magen, altså. Mister noen kilo på det. Jeg har trent maks to ganger i mitt liv på et treningsstudio, forteller Marte Stokstad til KK.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: Christine Koht: - Jeg har gått ned 12 kilo