- Du ser ut som dritt

Superstjernen ble skjelt ut foran sjokkert folkemengde.

SLO TILBAKE: Cheryl skal ha blitt sjokkert av det som skjedde, men fyrte tilbake mot sin tidligere kollega. Foto: Stella Pictures
SLO TILBAKE: Cheryl skal ha blitt sjokkert av det som skjedde, men fyrte tilbake mot sin tidligere kollega. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Cheryl Cole (27) er en av Storbritannias mest populære stjerner for tiden, og også internasjonalt høster hun mange komplimenter både for hennes musikk og for hennes innsats som dommer i populære «X Factor».

Men da superstjernen nylig deltok på et Halloween-party, endte hun opp i en stor krangel med klesdesigneren Julien McDonald.

McDonald var tidligere en av Coles stylister, men vennskapet så ut til å være over da de to møtte på hverandre hos Sarah Harding på festen.

- Du ser ut som dritt, skal designeren ha gjentatt foran folkemengden mot stjernen.

Det skal ha gjort Cole rasende. Stjernen ba McDonald om å dra til helvete.

- Hørte du ikke hva jeg sa? Dra til helvete og kom deg vekk fra trynet mitt, ropte sangeren tilbake.

Gjestene ved festen skal ha stått sjokkerte tilbake og sett på krangelen. Det hele skal ifølge en gjest ha vært ganske vilt.

- Det tok helt av. Julien kom bare ut av ingenting og angrep alt fra Cheryls hår til klærne hennes. Cheryl var der med en vennegjeng og de hadde det gøy. Det siste hun forventet var et verbalt angrep fra Julien. Det var helt ute av kontroll. Han prøvde virkelig å gjøre henne til latter, men han ble målløs da Cheryl slo tilbake, sier en kilde til 3am.co.uk.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: X Factor-drama avslørt som juks