<strong>STRENG:</strong> Dina Lohan får ofte kritikk for utseende og klesstil av stjernedatteren Lindsay.  Foto: All Over Press
STRENG: Dina Lohan får ofte kritikk for utseende og klesstil av stjernedatteren Lindsay. Foto: All Over Press Vis mer

- Du ser skummel ut

Lindsay Lohan gir klar beskjed om morens motefeil.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lindsay Lohan (25) blir stadig avbildet på den røde løperen i de siste trendene, og nå viser det seg at hun også er svært kritisk til morens stil. Dina Lohan (49) forteller at hun ofte utsettes for datterens ærlige mening.

- Jentene mine sier alltid at jeg skal klippe håret. Jeg tror jeg er motebevisst, men når du har barn som er mye mer moteinteressert er det vanskelig, særlig når de sier «mamma, du ser skummel ut», sier Dina til Us Weekly.

«Mean Girls»-stjernen dukket nylig opp på New York Fashion Week med ny, trendy hårfrisyre. Lindsay hadde også tatt med seg moren og søsteren Ali (18) på moteshowene.

Skuespillerens lillesøster har for tiden stor suksess som modell og moren Dina er selvsagt svært stolt.

- Hun elsker å jobbe som modell. Hun er høyere enn meg nå og alle er veldig korte sammenlignet med henne.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her viser hun litt mer enn planlagt  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer