"DU ER STYGG": Mariah Carey fikk høre at hun så forferdelig ut fra den ene siden. Foto: Stella Pictures
"DU ER STYGG": Mariah Carey fikk høre at hun så forferdelig ut fra den ene siden. Foto: Stella PicturesVis mer

- Du ser forferdelig ut

Derfor har popstjernen et kompleks...

SEHER.NO: Pop-yndlingen Mariah Carey hevder hun fikk komplekser for sitt eget utseende allerede da hun var 19 år, og fikk sin første platekontrakt.

Den nå 40 år gamle sangstjernen avslører at det hele startet da en ved hennes plateselskap fortalte henne at hun så stygg ut fra den ene siden.

- Jeg husker at jeg var 19 år da det hele startet. Det var en som sa: "Dette er din gode side og dette er din dårlige side. Aldri la noen ta bilder av deg fra den siden. Du ser helt forferdelig ut fra den siden". Det fikk meg til å få komplekser, sier hun ifølge Contactmusic.com.

Mariah, som har en irsk-amerikans mor og en afro-amerikansk med Venezuelsk slekt, hevder at hun alltid har vært usikker på grunn av sin flerkulturelle bakgrunn.

- Det var alltid veldig vanskelig å vokse opp halvt svart og halvt hvit. Jeg følte at jeg ikke hørte hjemme noen steder. Og det ble enda vanskeligere da jeg kom meg videre og ble fortalt at jeg var stygg. Jeg prøvde jo å bygge selvtillit.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: Hør Mariahs pornospøk!