Ashton Kutcher og Mila Kunis:

«Du og tequila gjør meg gal»

Slik fortalte Kutcher at han elsket Kunis.

GODT GIFT: Ashton Kutcher og Mila Kunis har kjent hverandre i en årrekke, og vært sammen i ti år. Her er de avbildet sammen under Oscar utdelingen i mars i år. Foto: Lumeimages / SplashNews / NTB
GODT GIFT: Ashton Kutcher og Mila Kunis har kjent hverandre i en årrekke, og vært sammen i ti år. Her er de avbildet sammen under Oscar utdelingen i mars i år. Foto: Lumeimages / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

Stjerneparet Ashton Kutcher (44) og Mila Kunis (39) traff hverandre på settet til komiserien «That '70s Show» allerede på 90-tallet.

Duoen spilte kjærester i det populære TV-programmet, som gikk fra 1998 til 2006, og Kunis har tidligere røpet at Kutcher var hennes første kyss. Likevel ble ikke paret sammen før i 2012 - men da gikk det til gjengjeld slag i slag for dem.

Vinteren to år etter at de ble kjærester forlovet de seg, og åtte måneder senere ble de foreldre for første gang da datteren Wyatt (7) ble født. I 2015 ga de hverandre sine ja, og året etter kom også sønnen Dimitri (5) til verden.

Full på tequila

Nå letter Kutcher på sløret om da han proklamerte sin kjærlighet for Kunis for aller første gang.

- Første gang jeg fortalte kona mi at jeg elsket henne, var mens jeg hørte på «You and Tequila», avslørte han i et klipp på TikTok, ifølge ETonline, og fortsatte:

- Jeg hadde muligens hatt litt for mye tequila å drikke. Jeg dukket opp hjemme hos henne og skrek: «Du og tequila gjør meg gal». Så sa jeg at jeg elsket henne, og hun svarte: «Ikke si det hvis du ikke mener det. Kommer du til å elske meg i morgen tidlig når du våkner opp igjen fra bakrusen?».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer