Du og jeg og vi tre...

Tom Cruise tok med seg scientologisjefen på bryllupsreisen.

GIFT: Dette paret har stått for årets mest omtale bryllup.  Foto: AP
GIFT: Dette paret har stått for årets mest omtale bryllup. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter kalaset i Italia denne helgen, satte superparet Tom Cruise og Katie Holmes kursen mot romantiske Maldivene.

LES OGSÅ: Her er mr. og mrs. Cruise!

Ifølge The Mirror ble Cruise observert da han og forloveren, scientologi-sjefen David Miscavige hoppet på privatflyet som skulle ta dem med til sydhavsparadiset.

- Katie, Tom og hans forlover har dratt til Maldivene, fortalte en flyplass-ansatt i går på til avisa.

Ifølge Reuters er Cruise og Holmes nå på en yacht i nærheten av hovedstaden Male.

SE HER: Lenny festet på yacht med toppløse jenter!

- Ekteparet kommer til å holde seg ombord. De skal besøke mange av øyene der, forteller en kilde.

Maldivene er kjent for sine 1200 ubebodde øyer, og ikke minst for sine luksuriøse resorts, flotte strender og fantastiske dykkemuligheter.

LES OGSÅ: Her er sydhavsperlene!

Den gedigne yacthen Holmes og Cruise bor på, tilhørte tidligere australske mediemogulen Kerry Packer. Nå tilhører det hans sønn, James, som er av Toms nærmeste venner.

Ryktene går i alle mulige retninger etter at nygifte Tom Cruise og Katie Holmes ankom Maldivene for bryllupsferien sin denne uken.

Spesielt stor pågang har en undervannsrestaurant hatt etter rykter om at paret planla å spise middag der tirsdag. Alle vil ha et lite glimt av kjendisparet, som giftet seg i en romantisk seremoni på et italiensk slott i helga.

En talsmann for turistmyndighetene i Maldivene sier at mange lurer på hvor paret er. Talsmann for landets regjering, Mohamed Hussain Shareef, kan imidlertid bare bekrefte at Cruise (44) og Holmes (27) er ankommet landet.

Mens noen altså hevder at paret befinner seg på en av Maldivenes 1.192 små, vakre koralløyer, er det andre som påstår at paret ferierer på en yacht.

Uansett: Været er ikke det aller beste. Det er nemlig meldt spredte regnbyger, melder ANB.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer