PAPPAJENTE: Fredag døde faren til Linni Meister av kreft. Dette bildet la hun i dag ut på bloggen sin for å minnes ham. Foto: linni.blogg.no/Gjengitt med tillatelse
PAPPAJENTE: Fredag døde faren til Linni Meister av kreft. Dette bildet la hun i dag ut på bloggen sin for å minnes ham. Foto: linni.blogg.no/Gjengitt med tillatelseVis mer

- Du og jeg for alltid, pappa'n min.

Linni Meister er i sorg etter at faren Ernst Olsen Meister har gått bort.

SEOGHØR.NO: Modellen og TV-personligheten Linni Meister (28) er i sorg, etter å ha mistet faren sin på grunn av kreft.

- Hvil i fred Pappa, forhåpentligvis er du sammen med Mamma, og jeg er igjen sammen med Dennis her og håper dere passer på oss <3, skriver hun i kveld på bloggen sin.

Ernst Olsen Meister døde fredag. Han er mest kjent for å ha laget Morgan Kane-tegneserien, men han lagde også tegneserien "Linni og Kjell'ern" som handlet om Linni og storebroren Kjell Erik.

Knekt

Linni mistet moren sin da hun var 17 år gammel.

– Jeg var helt knekt, og husker nesten ingen ting fra den tiden. Jeg tror egentlig ikke jeg har kommet helt over det ennå. Men det gjør jeg vel aldri, sa Linni i et intervju med Se og Hør i fjor.

Nå finner hun trøst i å tenke på at foreldrene kanskje har funnet sammen igjen.

- Jeg elsker deg - dere - for alltid, skriver hun på bloggen sin.

Pappajente

Linnis mamma Shanta var Ernsts store kjærlighet. Hun kom fra Sri Lanka til Norge som 20-åring, på grunn av leddgikt, og skulle bare ha et kort opphold her på et helsehjem. Men skjebnen ville det annerledes, og hun ble i Norge - til hun døde som 54-åring.

Linni har alltid hatt et nært forhold til sin far. Da han hadde bursdag i 2012, lagde hun et blogginnlegg som hyllet ham:

- Helten i mitt liv har bursdag i dag, og jeg vil bare si at jeg ser sånn opp til denne mannen. Blant annet fordi det står så sinnsykt stor respekt av ham, men mest av alt fordi han er MIN pappa, skrev hun.

Saken fortsetter under bildet...

 Foto: linni.blogg.no/Gjengitt med tillatelse
Foto: linni.blogg.no/Gjengitt med tillatelse Vis mer

I blogginnlegget viser hun til farens mange bragder. Han var Norges yngste sersjant i sin tid, og tjenestegjorde blant annet sammen med daværende kronprins Harald. Og han hoppet i fallskjerm over 15 000 ganger!

Ernst Meister hadde også en egen nettside hvor han fortalte om noen av jobbene han hadde gjort.

- Pappa'n min var ingen hvem som helst, pappa'n min stod det stor respekt av, Pappa'n min var en ekte helt, skriver Linni på bloggen sin i dag.

Hun har også mintes sin far på instagram i dag:

Les også: