- Du må velge mellom kona eller Nugatti!

Øystein spiste favorittpålegget til alle måltider. Det fikk Hellstrøm til å se rødt.

Publisert
Sist oppdatert
HEKTA PÅ NUGATTI: Øystein spiste brødskiver med Nugatti til alle måltider, da kona ba Hellstrøm om hjelp.
HEKTA PÅ NUGATTI: Øystein spiste brødskiver med Nugatti til alle måltider, da kona ba Hellstrøm om hjelp. Vis mer

SEOGHØR.NO: Mesterkokken Eyvind Hellstrøm (65) har opplevet en rekke spesielle matvaner hos nordmennene han har besøkt i TV-serien «Hellstrøm rydder opp hjemme», men i mandagens sesongpremiere får han likevel hakeslepp.

Når han kommer hjem til Vikersund-mannen Øystein Engen (30) får han vite at Øystein kun spiser brødskiver med Nugatti til alle måltider.

- Vi går aldri ut sammen og spiser. Hadde jeg visst om dette, hadde jeg nok kanskje ikke gått inn i et forhold med han, sier Øysteins kone Astrid til Hellstrøm.


I samtale med Øysteins far får han vite at Øystein også da han var i militæret, nektet å spise noe annet enn brød med Nugatti.

- Han hadde med seg Nugatti. Fikk han ikke det, spiste han ikke noe før han kom hjem.

Alderssjokk

FYSIKK SOM EN PENSJONIST: I kveldens episode får Øystein vite at alle årene på Nugatti har gitt ham en fysisk alder på 72 år. Det fører til sterke reaksjoner både fra hans kone Astrid og Eyvind Hellstrøm.
FYSIKK SOM EN PENSJONIST: I kveldens episode får Øystein vite at alle årene på Nugatti har gitt ham en fysisk alder på 72 år. Det fører til sterke reaksjoner både fra hans kone Astrid og Eyvind Hellstrøm. Vis mer

Sjokket blir enda større, når Øystein tar en test, som viser at hans fysiske alder er 72 år.

Det får Hellstrøm til konfrontere ham:

- Du har gitt faen hele veien! Og det som er enda verre at du fucker opp det sosiale livet ditt. Familien din splittes opp. Du må velge mellom Astrid eller Nugatti!

Til Seoghør.no sier Øystein at det øyeblikket var det tyngste under innspillingen.

- Da jeg hørte hva han sa, tenkte jeg «shit, står det så dårlig til». Jeg ante ikke at det med maten var en så stor greie.

- Det øyeblikket gruer jeg meg litt til å se igjen.Øystein hevder han flere ganger har blitt flau når han har diktet opp unnskyldninger for ikke å spise, når han har vært invitert på middag hos andre.

Tvang seg selv til å forsøke ny mat

Likevel har han aldri forsøkt å endre på livsstilen før Hellstrøm kom på besøk.

- Jeg har aldri tenkt på det som et problem og tror nok jeg hadde fortsatt på samme måte, dersom det ikke hadde vært for dette.

- Kona har vel mast litt på det før, men til slutt ga hun vel opp. Men da hun fortalte at hun hadde meldt meg på «Hellstrøm rydder opp - hjemme», tenkte jeg at jeg måtte prøve hvis jeg først ble trukket ut, sier han til Seoghør.no.

Hvordan det gikk med Øystein etter Hellstrøms besøk kan du se på TV3 torsdag kl 20.30.

LES OGSÅ: Dere kan ikke komme og stresse meg nå
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer