BAGLADY: Skuespiller Helena Bonham Carter har et forfriskende avslappet forhold til Hollywoods skjønnhets- og motehysteri. Her fotografert ute i London denne uken.  Foto: Stella Pictures
BAGLADY: Skuespiller Helena Bonham Carter har et forfriskende avslappet forhold til Hollywoods skjønnhets- og motehysteri. Her fotografert ute i London denne uken. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Du må velge mellom å se rar eller gammel ut

Skuespilleren tror plastisk kirurgi-trenden i Hollywood er på vikende front...

Publisert
SEHER.NO: Den britiske skuespilleren Helena Bonham Carter (44), kjent fra «Alice in Wonderland» og «Fight Club», høster ofte kritikk for klesvalgene sine.  

Men 44-åringen har beina godt plantet i sine rare skovalg og lar verken Hollywoods sterke mote- eller skjønnhetspress gå inn på seg. Der stadig flere skuespillere legger seg under kniven eller overgir seg til Botox' lammende krefter, avviser Bonham Carter enhver form for skjønnhetsinngrep.

- Jeg kan fortsatt bevege ansiktsmusklene mine. Det er ikke mange av oss som fortsatt kan gjøre det, sier hun ifølge Contactmusic.

 
Den talentfulle skuespilleren frykter at ansiktsoperasjoner ville begrenset henne for mye som skuespiller. Hun mener også at man begynner å se en ny trend i Hollywood.

- Jeg tror at regissørene og filmselskapene har begynt å lete etter skuespillerinner som ser naturlige ut, som ikke har tatt noen operasjoner.


Bonham Carter selv plages ikke av at hun ser eldre ut og er fornøyd med å bli gammel med stil. Hun mener at alder er altfor undervurdert i Hollywood, og at plastisk kirurgi ikke er noen idell løsning på bransjens «aldringsproblem».

- Du har to valg. Enten så kan du operere deg og se rarere ut, eller så kan du ikke operere deg og se eldre ut. Jeg tror den eneste måten jeg kan fortsette å få jobber på er ved å ikke ta noen operasjoner, forteller hun.

Judi Dench (76), kjent som «M» i de nyeste James Bond-filmene, er en av få skuespillere som ikke har skjønnhetsoperert seg og som fortsatt får mange roller. Hun er naturlig nok Bonham Carters store forbilde.

Bonham Carter er norgesaktuell med «Kongens tale» den 11. februar, der hun spiller dronningmoren. En rolle hun ikke hadde klart å spille hvis hun «ikke hadde klart å bevege ansiktet».


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg beklager hvis jeg fornærmet noen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer