Britney Spears:

- Du må slutte med Photoshop

Flere fans har bitt seg merke i én spesiell detalj på stjernens bilde.

ANKLAGES: Britney Spears anklages for å ha tuklet med bilder. Foto: Instagram
ANKLAGES: Britney Spears anklages for å ha tuklet med bilder. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter 13 år under et omstridt vergemål kunne popstjernen Britney Spears (40) i fjor høst endelig slippe jubelen løs, da det ble avgjort at hun var fri fra faren Jamie Spears' (68) kontroll.

Dermed var Spears en fri kvinne, noe hun feiret på flere måter: forlovelse med kjæresten Sam Asghari (28) og full frihet på sosiale medier. 40-åringen er ikke fremmed for å dele både dansevideoer, inspirerende sitater og ikke minst - nakenbilder.

NAKEN: Britney Spears stiller opp naken på egen Instagram. Vis mer

«Ikke bøy døren»

På de nyeste, lettkledde bildene, poserer Spears uten en tråd ved en dør. Håret er oppsatt, og hun skjuler det ene brystet med hånden, mens det andre er skjult av døren.

«BRA meg i ræva, Amerika», skriver hun til bildet.

Selv om stjernens nakne kropp ikke nødvendigvis kommer overraskende på fansen, har flere lagt merke til én spesiell detalj.

«Bøyen i døren fra Photoshop», lyder en av kommentarene.

«Døren er litt … forvrengt», skriver en annen.

En tredje slenger seg på:

«Snuppa, du må slutte med Photoshop. Ikke bøy døren i det minste».

Spears har foreløpig ikke kommentert anklagene.

FEIRER: Britney Spears (39) postet en rekke nakenbilder i en bildeserie på Instagram. Foto: Britney Spears / Instagram Vis mer

Tøff tid

Det nye bildet er publisert etter at 40-åringen delte den triste nyheten om at hun og forloveden hadde mistet sitt ufødte barn. Bare en drøy måned tidligere hadde de annonsert at de ventet sitt første barn sammen.

«Det er i dyp sorg at vi må annonsere at vi har mistet mirakelbarnet vårt tidlig i svangerskapet. Dette er en hjerteskjærende tid for enhver forelder», skrev stjerna på Instagram forrige uke.

Noen dager senere, publiserte «Toxic»-sangeren en dansevideo av seg selv, og til den skrev hun at musikk hjalp henne gjennom den tøffe tiden.

«Jeg går definitivt gjennom noe i livet akkurat nå … og musikk hjelper meg så mye med å få innsikt og perspektiv».

PIKANT: David Eriksen og kjæresten Hedvig poserte i en hotellseng i Ibiza. Det ble det kunst av - men ikke alle får se. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

«Jeg filmet denne for to måneder siden, men når jeg ser tilbake på den, ga hver sang jeg danset til en annerledes følelse. Et annerledes humør, en annerledes historie å fortelle … og jeg er glad for den flukten».

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer