- Du MÅ, MÅ, MÅ se dette!

Den amerikanske bloggeren Perez Hilton får ikke nok av Bård og Vegar Ylvisåker. Se videoen alle snakker om.

FÅR SKRYT: Nesten en halv million har sett musikkvideoen "Work It" på Youtube. Nå får Bård og Vegard Ylvisåker også skryt av amerikanske Perez Hilton.
FÅR SKRYT: Nesten en halv million har sett musikkvideoen "Work It" på Youtube. Nå får Bård og Vegard Ylvisåker også skryt av amerikanske Perez Hilton. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kjendisbloggeren Perez Hilton er kjent for å rapportere det meste om superstjernene i film- og musikkbransjen. Nå har den kjente sladderspaltisten fått øynene opp for norske talenter. Han har nemlig oppdaget Ylvis-brødrene Bård (29) og Vegard Ylvisåker (32), og skryter uhemmet av duoen på sin hjemmeside.

- Stopp det du driver med, skru opp volumet på høytalerne og forbered deg på en magisk reise til klubben sammen med Norges beste musikere, Ylvis, skriver Hilton. 

Perez referer til musikkvideoen «Work It» som har blitt en stor hit på Youtube med over 459 000 visninger. I videoen harselerer brødrene med den amerikanske rapsjangeren og viser dem blant annet i et boblebad med flere lettkledde kvinner. Humoren slår godt an hos Perez, som fortsetter skrytet.

- Du MÅ, MÅ, MÅ se dette! Teksten gjør Shakespeare til skamme!!! Du kommer til å le i flere år!!! Rent musikalsk geni! Gi dem alle Grammyene! Alle sammen!

Seher.no har så langt ikke lyktes å få en kommentar fra Ylvis.
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Barna våre blir overrasket over å se oss   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer