BRUDD: Da Kourtney Kardashian gjorde det slutt med samboeren Scott Disick i sommer, ble hun alene med hovedansvaret for tre små barn. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Da Kourtney Kardashian gjorde det slutt med samboeren Scott Disick i sommer, ble hun alene med hovedansvaret for tre små barn. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Du må ha et åpent sinn

Men Kourtney Kardashian er ikke klar for å ta imot morens dating-råd.

SEOGHØR.NO: I juli kom nyheten om at Kourtney Kardashian (36) hadde dumpet Scott Disick (32) etter ni år som kjærester.

Bruddet kom bare syv måneder etter at realitystjernen fødte deres tredje barn, Regin (1). De har også sønnen Mason (6) og datteren Penelope (3 1/2) sammen.

Disick er kjent for sitt utsvevende partyliv, og har flere ganger vært inn og ut av rehab. Da det i tillegg dukket opp avslørende bilder av ham og eks-kjæresten Chloe Bartoli (26) i media, satte Kourtney kroken på døra.

Nå, et halvt år etter at Kourtney ble singel, synes moren hennes, Kris Jenner (60), at det er på tide at datteren begynner å treffe nye gutter igjen.

- Jeg sier bare at du må ha et åpent sinn. Det hadde vært gøy hvis du dro på en date, foreslår Kris til Kourtney i en kommende episode av «Keeping Up With the Kardashians», ifølge UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

VONDT BRUDD: Kourtney Kardashian og Scott Disick har fremdeles kontakt og samarbeider om de tre barna. Her på shopping med deres eldste sønn Mason i november. Foto: NTB Scanpix
VONDT BRUDD: Kourtney Kardashian og Scott Disick har fremdeles kontakt og samarbeider om de tre barna. Her på shopping med deres eldste sønn Mason i november. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Har flørtet med Justin Bieber

Men Kourtney avslører at hun neppe kommer til å laste ned Tinder med det første.

- Jeg er ikke en person som dater. Jeg prøvde det før jeg traff Scott, i kanskje ett minutt eller noe, men det var ingenting for meg, sier trebarnsmoren, og fortsetter:

- Jeg har akkurat kommet ut av et ni år langt forhold. Jeg tror det siste jeg trenger i livet mitt akkurat nå er en annen person.

Til tross uttalelsene har den eldste Kardashian-søsteren blitt linket til 15 år yngre Justin Bieber (21) den siste tiden.

Saken fortsetter under bildet.

HET FLØRT: Her forlater Kourtney og Justin restauranten The Nice Guy sammen i oktober. Foto: Splash News
HET FLØRT: Her forlater Kourtney og Justin restauranten The Nice Guy sammen i oktober. Foto: Splash News Vis mer

Ryktene om at det var noe på gang mellom duoen begynte for første gang å svirre i oktober da de spiste middag sammen på kjendisrestauranten The Nice Guy i West Hollywood.

Tidligere denne måneden ble paret observert nok en gang på den samme restauranten. Etter middagen dro de videre til hotellet The Montage i Beverly Hills, hvor Bieber hadde et rom, og Kourtney skal ikke ha kommet ut igjen før i fire-tiden om natten.

Hele Kardashian-klanen har lenge hatt et godt forhold til Justin. Kourtneys yngre søsken Kendall (20) og Kylie Jenner (18) er gode venner med popstjernen, og Kris Jenners kjæreste Corey Gamle jobber for ham.

PÅ KINO: Popstjernen har også postet dette bildet av seg selv og Kourtney på Instagram. Foto: Xposure
PÅ KINO: Popstjernen har også postet dette bildet av seg selv og Kourtney på Instagram. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: Kendall Jenner havnet på sykehus