Erling Braut Haaland:

«Du må gifte deg med han!»

Tyr til uortodokser metoder for å beholde fotballproffen.

TALENT: Fotballspilleren fra Bryne har hatt en eventyrlig karriere. Foto: Reuters/Lee Smith/NTB
TALENT: Fotballspilleren fra Bryne har hatt en eventyrlig karriere. Foto: Reuters/Lee Smith/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fotballtalentet Erling Braut Haaland (22) skaper stadig overskrifter. 22-åringen har hatt en kometkarriere i Manchester City, og akkurat nå ligger Haalands scoringsform på toppnivået til Cristiano Ronaldo (37) og Lionel Messi (35) – om ikke høyere.

Mange har trolig blitt sjarmert av fotballstjernen, som ble solgt til den britiske fotballklubben for 750 millioner kroner.

I løpet av sin tid i Manchester City har Haaland frelst mang en fotballfan, og trener Pep Guardiola (51) har ved flere anledninger hyllet superspissen fra Bryne, blant annet ved å kalle ham et «perfekt menneske», ifølge NRK.

MARBELLA: Erling Braut Haaland skapte stemning da han tok over som DJ. Vis mer

Med tanke på 22-åringens prestasjoner er det nærliggende å tro at mange fotballag har Haaland på ønskelisten, noe som har ført til at City-fans tyr til uvanlige metoder for å beholde stjernespissen i klubben.

Nå oppfordrer nemlig City-fansen Pep Guardiolas datter, Maria (21), til å gifte seg med klubbens stjerneskudd.

- Perfekt match!

På Marias Instagram florerer det med kommentarer om at hun ville vært den perfekte match for Haaland.

«Gift deg med Erling Haaland slik at vi kan få en liten baby Haaland som er like teknisk briljant», mener en følger, mens andre nøyer seg med å bare skrive:

«Maria Haaland».

En annen fotballspiller i kikkerten

Selv om Haaland stadig skaper overskrifter har det ikke blitt skrevet noe særlig om datinglivet hans. Det kan virke som at dette er et tema han ønsker å holde tett til brystet, men tirsdag dukket det imidlertid opp bilder av ham og en mystisk brunette på ferie sammen i Marbella.

Maria Guardiola på sin side ryktes å være koblet til en annen fotballstjerne for øyeblikket.

Kjendisdatteren ble nemlig avbildet sammen med Everton-spilleren, Dele Alli (26), på restauranten Novikov i Londons eksklusive Mayfair-distrikt i oktober i fjor.

FÅR KRITIKK: David Beckham var i hardt vær etter at han dukket opp i en reklamefilm for Qatar. Vis mer

Ingen av dem har hittil verken bekreftet eller avkreftet romanseryktene, men kilder uttalte til The Sun at duoen til stadighet blir observert sammen.

LES OGSÅ: Et lite mirakel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer