Cardi B og Nicki Minaj:

- Du lyver så mye at du ikke klarer å følge med selv

Dramatikken mellom de to rapstjernene vil ingen ende ta.

DRAMA PÅ DRAMA: Artist Cardi B tok bladet fra munnen i hissige videomeldinger til rapstjerna Nicki Minaj. Video: Instagram @cardib / NTB Scanpix / Ingrid Cogorno Vis mer
Publisert

Det har lenge vært kjølig stemning mellom de to rapdronningene Nicki Minaj (35) og Cardi B (26), og det toppet seg da de havnet i slåsskamp under en kjendisfest i New York i september.

Det var under en etterfest arrangert av Harper's Bazaar i forbindelse med Fashion Week, at duoen skapte overskrifter verden over.

SMÅBARNSFORELDRE: Cardi B giftet seg med rapperen Offset (Kiari Kendrell Cephus) i fjor, og tidligere i år fikk de sitt første felles barn. Her på American Music Awards nylig. Foto: NTB scanpix
SMÅBARNSFORELDRE: Cardi B giftet seg med rapperen Offset (Kiari Kendrell Cephus) i fjor, og tidligere i år fikk de sitt første felles barn. Her på American Music Awards nylig. Foto: NTB scanpix Vis mer

De begge har fortalt sin side av historien i ettertid, og man kan trygt si at det er ord mot ord. Cardi B har blant annet anklaget Nicki Minaj for å ha kritisert henne for hvordan hun oppdrar datteren Kulture Kiari Cephus, noe Minaj selv har avvist.

Mandag kveld ble det bevist at de to stjernene på langt nær hadde kommet til en enighet. Det startet da Nicki Minaj snakket om konflikten deres i radioprogrammet «Queen Radio» på Apple Music's Beats 1, ifølge People.

Etter slåsskampen i september ble nemlig Cardi B avbildet med en stor kul i panna på vei ut fra kjendisfesten. Flere har hevdet at den kom som følge av at hun fikk en sko kastet mot seg.

- Kunne høre slagene

Dette nekter Minaj for, og hevder at det verken var henne selv eller sikkerhetsvaktene som gikk løs på artisten den kvelden. Hun anklager imidlertid en kamerat for å ha slått Cardi B gjentatte ganger under festen.

- Han holdt henne nede og slo henne i hodet rundt 8-9 ganger, og jeg kunne høre det. Jeg mener, det var det hardeste slaget du har hørt i hele ditt liv, sa hun i radiosendingen, ifølge E! News.

«The Barbie Dreams»-sangeren tilbød videre 100 000 dollar, altså omkring 8,5 millioner norske kroner, for å få tilgang til overvåkningskameraene fra festen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

BLÅVEIS: Rapperen Cardi B ble avbildet med en stor kul i panna etter festens dramatikk i september. Foto: NTB scanpix
BLÅVEIS: Rapperen Cardi B ble avbildet med en stor kul i panna etter festens dramatikk i september. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Velg side

Cardi Bs søster, Hennessy Carolina, har også dratt seg selv inn i den opphetede krangelen. Nylig anklaget hun Minaj for å ha lekket telefonnummeret til søsteren, noe som også ble nevnt i mandagens radioshow.

- Hva slags tull er det dere snakker om? Slutt med løgnene. Du ville ha oppmerksomheten min, og har sagt alt mulig tull om meg, sa Minaj.

Det tok ikke lang tid før Cardi B begynte å dele en rekke videoklipp på sin Instagram-profil, der hun svarte tilbake på «Super Bass»-sangerens uttalelser.

- La oss snakke om å lekke telefonnumre. Fortell meg om dette ikke gir mening. Hvordan ble telefonnummeret mitt lekket kun én time etter Harper's Bazaar-festen? Hvordan har det seg at alle du har et problem med, har fått nummeret sitt lekket?, sier hun i en av videoene.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

UHELDIG: Nicki Minaj var uheldig under MTV Awards i 2014, og opplevde at kjolen revnet. Mens hun framførte sin nye låt fra scenen, kjempet artisten med å holde tøystykkene på plass. Video: Reuters / NTB Scanpix Vis mer Vis mer

Videre blir en rekke profesjonelle uenigheter mellom dem dratt opp, før hun oppfordrer Minaj til å velge en side i krangelen deres.

- Hvordan kan du si at jeg er et vilt dyr som angrep deg, som du var livredd for, som ydmyket deg og spille et offer, men så plutselig nå er du en gangster? Velg en side. Vil du spille offer eller vil du være en gangster? Du lyver så mye at du ikke klarer å følge med selv, sier hun.

Begravet stridsøksen

Gjennom hele ti videoklipp går Cardi B løs på Nicki Minaj, og holder ikke tilbake i uttalelsene sine. Etter en stund valgte 35-åringen derfor å svare på påstandene i flere meldinger på Twitter.

«Jeg kan betale deg for en løgndetektortest angående alle påstandene jeg kom med i «Queen Radio». Du vil ikke. Jeg må innrømme at du er en overbevisende løgner», skriver hun.

Etter å ha skrevet en rekke meldinger rettet mot «Bodak Yellow»-sangeren, påpekte Minaj at hun fremover søker positivitet, og selv legger saken død.

«Jeg vet at dette er underholdende og gøy for mange, men jeg vil ikke diskutere dette lenger. Takk for støtten og oppmuntringen år etter år. Jeg elsker dere», skrev hun til fansen sin.

Det så dermed ut til at Cardi B valgte å følge i samme spor. På Instagram delte hun nemlig kort tid etter en skjermdump av Nickis Twitter-melding, med følgende beskjed:

«Nicki Minaj, den er grei! La oss være positive og kjempe videre».

Dårlig stemning i en årrekke

Det er foreløpig ikke helt klart hva som egentlig skjedde under kjendisfesten i New York i september, men flere videoer fra hendelsen viste at det var mange som fikk med seg tumultene som oppsto.

Flere kilder hevdet overfor Page Six at det hele startet da duoen gikk forbi hverandre på den røde løperen.

- Det var ille. De ble fraskilt av sikkerhetsvakten, sa en kilde og forklarte videre at Cardi B ble geleidet inn i et annet rom, mens Nicki ble holdt borte fra henne.

Ifølge en annen kilde skal selve slåsskampen ha startet etter at noen dyttet Cardi bakfra, noe som skal ha gjort henne rasende. En annen kilde mener imidlertid at det var Cardi som startet det hele.

Like etter festens drama, delte 26-åringen sine tanker om hendelser i en lengre tekst på sin Instagram-profil.

STJERNE: Nicki Minaj på scenen sammen med Madonna under Super Bowl-pauseshowet i 2012. Foto: NTB scanpix
STJERNE: Nicki Minaj på scenen sammen med Madonna under Super Bowl-pauseshowet i 2012. Foto: NTB scanpix Vis mer

«...Du har behandlet andre artister i bransjen dårlig. Du har sagt at hvis de jobber med meg, så dropper du dem. Jeg lar deg snakke dritt om meg. Jeg har konfrontert deg ansikt til ansikt en gang, jeg har konfrontert deg ansikt til ansikt to ganger, og hver gang har du avvist meg. Men når du kommenterer hvordan jeg er som mor, og min evne til å ta vare på barnet mitt, renner begeret over for meg..», skrev hun blant annet.

Se dette innlegget på Instagram

PERIOD.

Et innlegg delt av CARDIVENOM (@iamcardib)

Det skal ha vært dårlig stemning mellom de to artistene i flere år, og ifølge Billboard skal det ha startet etter at de i starten av sine karrierer ofte ble sammenlignet med hverandre.

Uenighetene fortsatte etter at duoen, sammen med Migos, ga ut låta «Motorsport» i august i fjor. Minaj, som har vært i bransjen i en årrekke, mente at den mer ferske rapperen Cardi B ikke hadde vist henne nok respekt i forbindelse med samarbeidet.

- Det eneste med Cardi som virkelig, virkelig såret følelsene mine er det første intervjuet hun gjorde etter at «Motorsport» kom ut. Jeg husker da jeg var ny i bransjen, og jeg samarbeidet med en mer erfaren kvinnelig artist, viste jeg takknemlighet, sa hun til Zane Lowe i Beats 1 Radio i april, ifølge News.

26-åringen mente imidlertid på sin side at hun hadde gjort sitt for å vise takknemlighet.

- Jeg har jo sagt at hun er en fantastisk artist, og jeg har vist respekt for henne. Hva forventer folk? Alle vil at jeg skal si noe galt, og jeg faller ikke for det, har Cardi B sagt.

LES OGSÅ: - Hele livet mitt ble ødelagt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer