- Du lurer meg til å få disse barna

Samboeren tente på alle pluggene, da Kourtney Kardashian avslørte at hun var gravid for tredje gang.

TRYKKET STEMNING: I en fersk episode av «Keeping up with the Kardashians» blir det tydelig at Scott Disick føler seg ført bak lyset og er rasende over at Kourtney Kardashian ikke fortalte ham at hun var gravid så fort som mulig. Her er det vordende foreldreparet avbildet ved restauranten Suki Zuki i New York for tre uker siden.  Foto: Stella Pictures
TRYKKET STEMNING: I en fersk episode av «Keeping up with the Kardashians» blir det tydelig at Scott Disick føler seg ført bak lyset og er rasende over at Kourtney Kardashian ikke fortalte ham at hun var gravid så fort som mulig. Her er det vordende foreldreparet avbildet ved restauranten Suki Zuki i New York for tre uker siden. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I sommer avslørte reality-stjernen Kourtney Kardashian (35) at hun var gravid i traileren til den 9. sesongen av «Keeping up with the Kardashians».

Babynyheten kom som en stor overraskelse på hele familien, men kanskje spesielt på den vordende trebarnsfaren Scott Disick (31).

I en fersk episode av den populære reality-serien får TV-seerne endelig se hele reaksjonen til Scott - og den er nok verre enn det Kourtney hadde håpet på.

MYE STYR: Kourtney (t.v) og Scott med barn Mason og Penelope, samt tante Kim Kardashian, på utflukt til en gård i Southampton, New York i sommer. Foto: Wylde/Splash News/All Over Press
MYE STYR: Kourtney (t.v) og Scott med barn Mason og Penelope, samt tante Kim Kardashian, på utflukt til en gård i Southampton, New York i sommer. Foto: Wylde/Splash News/All Over Press Vis mer

- Du driver og lurer meg til å få disse barna. Jeg takler ikke alt dette ansvaret, raser 31-åringen mot sin gravide samboer - når han har fått igjen munn og mæle etter først å bli lamslått av nyheten.

- Jeg planla ikke dette. Ansvar? For hva? Du har to barn, svarer Kourtney i en overbærende tone.

- Jeg kan bare ikke ta meg av flere barn. Hadde du tenkt å vente med å si det til ungen kom?, spør Scott oppgitt.

- Redd for å si det

Kourtney, som fra før av har barna Mason (4) og Penelope (2) med Scott, innrømmer senere i episoden at hun hadde gruet seg til å fortelle ham om graviditeten.

- Jeg måtte definitivt ta mot til meg, fordi han har vært superdeprimert og jeg vil ikke få ham til å tenne på alle pluggene, forklarer hun alene foran kamera.

Scott Disick har hatt det svært tungt og hatt et urovekkende alkoholforbruk etter at han mistet begge foreldrene i løpet av et par måneder. I november i fjor døde Bonnie Disick 63 år gammel, etter lang tids sykdom. I starten av januar gikk faren Jeffrey Disick (63) også bort.

Kourtney forteller Scott at hun hadde fått mistanke om at hun var gravid allerede i mars.

- Dette er latterlig. Det er alltid så mye sluhet med deg. Du må slutte å lyve til meg, utbryter 31-åringen overfor sin fire år eldre kjæreste - som i 2012 sa hun skulle slutte på p-pillen.

MYE ANSVAR: I reality-episoden klager Scott over hvor slitsomt det er å reise rundt med småbarn, men som oftest er det Kourtney som avbildes på reisefot med de små. Her på vei til the Hamptons i juni, sammen med mamma Kris Jenner (t.h).  Foto: Stella Pictures
MYE ANSVAR: I reality-episoden klager Scott over hvor slitsomt det er å reise rundt med småbarn, men som oftest er det Kourtney som avbildes på reisefot med de små. Her på vei til the Hamptons i juni, sammen med mamma Kris Jenner (t.h). Foto: Stella Pictures Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Alene foran TV-kameraene prøver Scott å forklare frustrasjonen over at Kourtney holdt graviditeten hemmelig for ham.

- Noe av det som irriterer meg mest er at Kourtney ikke har vært ærlig mot meg, hun har visst om dette i ukevis. Jeg trodde at vi ikke ville ha flere barn etter to, og nå må jeg ta vare på tre. Bare å si det friker meg ut, forteller han i episoden. 

Her kan du selv se hele Scotts reaksjon på babynyheten! (ekstern lenke, journ.anm).

LES OGSÅ: - Bruden så helt nydelig ut!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer