Märtha Louise og Durek Verrett:

- Du løfter meg opp

Prinsesse Märtha Louise hyller kjæresten på bursdagen hans.

HYLLEST: Prinsessen holder ikke tilbake følelsene for kjæresten. Foto: Daryl Henderson / NTB
HYLLEST: Prinsessen holder ikke tilbake følelsene for kjæresten. Foto: Daryl Henderson / NTB Vis mer
Publisert

Kjærligheten blomstrer fortsatt sterkt mellom prinsesse Märtha Louise (50) og Durek Verrett (47). Sistnevnte hadde bursdag i går, og i den anledning holdt ikke prinsessen tilbake på Instagram.

- Du er alltid der

På bildedelingstjenesten har prinsessen skrevet en lang og utfyllende hyllest til Durek som fylte 47 år. I innlegget legger ikke Märtha Louise skjul på sine varme følelser for kjæresten.

«Det er bursdagen til en veldig spesiell person i dag», skriver hun innledningsvis.

«Du er et så skinnende lys i verden, min kjære. Og definitivt en lysende stjerne i livet mitt! Du har vært der for meg og oss i tykt og tynt. Du har stått ved min side gjennom de dypeste dalene og oppmuntret meg til hvert eventyr jeg gjør», fortsetter hun.

Videre legger hun ikke skjul på at Durek alltid har vært en svært viktig støttespiller for henne, men også for sine tre døtre Maud Angelica (18), Leah Isadora (16) og Emma Tallulah (13).

«Du har plass til meg og jentene. Du løfter meg opp. Du er alltid der. Du får meg til å le og har plass til alle andre følelser. Jeg føler meg hjemme med deg og ser frem til å feire mange flere bursdager med deg, min kjære», fortsetter prinsessen.

VIL IKKE: I denne ukens episode av «Märtha» forteller Märtha Louise hvorfor Durek Verrett ikke vil flytte til Norge. Video: TV 2 Vis mer

Overrasket prinsessen

Det har nå gått over to år siden Märtha Louise avslørte at hun hadde funnet kjærligheten med den selvutnevnte sjamanen.

Til tross for at duoen har et avstandsforhold, har det aldri stoppet dem fra å møtes for å pleie kjærligheten.

Etter at coronapandemien inntraff måtte paret leve store deler av forholdet på hver sin kant, da Märtha bodde hjemme i Norge mens Dureks base har vært i USA.

I fjor høst overrasket Durek omsider Märtha da han kom på overraskelsesbesøk til Norge i forkant av 49-årsdagen hennes i september i fjor.

«Jeg elsker overraskelser. Og den beste overraskelsen noensinne var at du dukket opp på bursdagen min, Durek Verrett, etter seks lange måneder fra hverandre», delte hun på Instagram den gang.

DUREK: I andre episode av «Helt Harald» forteller prinsesse Märtha Louise om hvordan hun møtte sjaman Durek. Vis mer

- Ekstremt vondt

Tidligere i år røpet Märtha overfor VG at flytting til USA lå i kortene for henne og barna.

- Akkurat nå er det corona og vanskelig å planlegge, men vi planlegger å flytte med tiden. Barna blir da selvsagt med, sa Märtha Louise den gang, og avslørte samtidig at de kommer til å beholde hjemmet i Lommedalen.

På spørsmål fra avisen om hva det ville gjøre med forholdet å ha så lange perioder med avstand fra hverandre, svarte prinsessen:

- Det er ekstremt vondt, en følelse jeg deler med mange andre i samme situasjon. Men det verste er ikke å vite når vi ses neste gang.

LES OGSÅ: Gjenforent i Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer