DOKUMENTAR: Chris Waitt har blitt dumpet av 55 damer. Nå har han spurt alle damene "hvorfor?" og laget film om det. Foto: All Over Press
DOKUMENTAR: Chris Waitt har blitt dumpet av 55 damer. Nå har han spurt alle damene "hvorfor?" og laget film om det. Foto: All Over PressVis mer

- Du kysset moren min

Chris Waitt spurte sine 55-ekskjærester hvorfor de dumpet ham. Nå kommer filmen.

SEHER.NO: Etter å ha blitt dumpet av 55 kvinner har engelskmannen Chris Waitt (34) laget dokumentarfilm for å finne ut av hva han har gjort feil.

Og det mangler ikke på krasse meldinger fra eks-kjærestene som blir intervjuet i filmen  "A Complete History of My Sexual Failing":

- Min siste kjæreste, Alice, skrek til meg gjennom brevsprekken og ba meg ryke og reise, noe jeg ikke hadde ventet, sier filmskaperen til avisa Daily Mail.

Da Waitt tok kontakt med flere av eks-kjærestene for å høre hvorfor de hadde slått opp, fikk han flere dører i fjeset og mange rasende meldinger

- Mange av dem virket fryktelig sinte over å se meg. En av jentene som lot seg intervjue, sa bare ja for å fortelle meg at jeg var en løgner man ikke kan stole på.

Chris' første kjæreste Dawn har heller ikke glemt ham - 15 år etter bruddet.

- Du ble full i et bryllup, presset moren min opp etter veggen og kysset henne, er den bitre meldingen fra den tidligere ungdomskjæresten.

Filmen har vært vist på filmfestivaler jorda rundt - blant annet årets filmfestival i Cannes.

Og Waitt gjør ingenting for å pynte på eks-damenes nådeløse dom.

Selv ikke besøk hos sexolog - som foreskriver Viagra - og en eks-kjæreste som hevder at han aldri klarte å gi henne orgasme, har blitt klippet vekk fra filmen, ifølge den engelske avisa.

- En av damene hevdet at jeg at hadde fått henne til å si nei til hvite menn for resten av livet. Jeg tror mange av damene ble interessert i meg på grunn av at jeg drev med film. De forventet limousiner og premierer, men fant fort ut at jeg var blakk og stort sett snyltet på dem, sier Waitt.

Chris kan imidlertid trøste seg med at den ydmykende filmen ser ut til å gi ham etterlengtet suksess både karrieremessig privat.

I tillegg til å bli vist over hele verden, har han nå blitt sammen med en kvinnelig russisk journalist - Alex (26)- som intervjuet ham i forbindelse med prosjektet...

LES OGSÅ: