Ben Affleck:

- Du kunne ha forhindret «Bennifer»!

Realitystjerna hevder Ben Affleck ba henne på kaffe.

SVARER: Stjerna ser seg nødt til å svare på ryktene. Foto: Filippo Monteforte/AFP/NTB
SVARER: Stjerna ser seg nødt til å svare på ryktene. Foto: Filippo Monteforte/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Mange kunne juble da det ble kjent at Ben Affleck (49) og Jennifer Lopez (52) hadde funnet tilbake til hverandre etter å gått fra hverandre 17 år tidligere.

Affleck og Lopez var kjærester i to år, og rakk å forlove seg i løpet av den tiden. Fansen døpte dem «Bennifer».

Bare dager før stjernebryllupet skulle stått i september 2003, kom sjokkbeskjeden om at bryllupet var utsatt, grunnet «stor medieoppmerksomhet». Året etter tok kjærligheten slutt for «Bennifer».

Ikke overraskende har gjenforeningen vekket stor interesse både blant fans og i mediene. Sangeren har også åpnet opp om kjærligheten til sin gamle flamme.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

- Jeg føler meg så heldig, lykkelig og stolt over å være sammen med ham. Det er en vakker kjærlighetshistorie at vi fikk en ny sjanse, har hun uttalt til People.

Tidligere denne måneden kunne 52-åringens representanter avsløre til nevnte nettsted at paret har forlovet seg for andre gang.

Hevder match på datingapp

Men starten på forlovelsen har ikke bare vært fryd og gammen. Til People måtte skuespilleren avkrefte rykter som har flortert den siste tiden: nemlig at han er på datingappen Raya, en slags kjendisversjon av Tinder.

Til nettstedet forteller Afflecks representanter at Raya selv har bekreftet at skuespilleren ikke har vært en aktiv bruker på flere år.

Ryktene spredte seg etter en episode av realityserien «Selling Sunset». Der fortalte nemlig realityprofilen Emma Hernan (30) hun hadde matchet med superstjernen på Raya. Ifølge Hernan hadde han sendt henne meldinger i appen.

BA PÅ DATE: Emma Hernan (til venstre) forteller til Chrishell Stause (til høyre) at skuespilleren ba henne ut. Foto: David Buchan/ Shutterstock/NTB
BA PÅ DATE: Emma Hernan (til venstre) forteller til Chrishell Stause (til høyre) at skuespilleren ba henne ut. Foto: David Buchan/ Shutterstock/NTB Vis mer

- Kanskje, kanskje ikke har han spurt om vi skal ta en kaffe et par ganger, forteller Hernan til venninnen Chrishell Stause (40), og legger til at hun avviste kaffetilbudet.

- Du kunne ha forhindret «Bennifer»! Han var på jakt, spøkte Stause.

- Ikke sant? Det var rett før det. Så kanskje det ikke hadde skjedd. Vi har begge Boston-tilknytning. Det var hans første sjekkereplikk, svarer Hernan.

«Der tok dere meg»

Dette er ikke første gang «Justice League»-skuespilleren adresserer rykter om hans tilstedeværelse er på datingapper.

I 2019 tok stjernen til Instagram og spøkte med ryktene.

«HA, der tok dere meg. Jeg dater», skrev Affleck i et Instagraminnlegg ifølge People.

STAKK AV: Regine Elvevold (23) sitter i rullestol, og fikk en uhyggelig opplevelse da hun hadde avtalt en Tinder-date. Video: Svend Aage Madsen Vis mer

Etter det første bruddet med Lopez, innledet skuespilleren et forhold til en annen Jennifer, nemlig Jennifer Garner (50). De giftet seg og fikk tre barn sammen: Violet (16), Seraphina (13) og Samuel (10). I 2018 ble imidlertid skilsmissen en faktum, skriver Us Weekly.

Lopez fant også kjærligheten på nytt etter bruddet med Affleck, og giftet seg med Marc Anthony (53), som hun senere fikk tvillingene Emme og Maximilan (14) med. De skilte lag i 2011.

LES OGSÅ: - Der og da var det blodig alvor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer