Ben Affleck:

- Du kunne ha forhindret «Bennifer»!

Realitystjerna hevder Ben Affleck ba henne på kaffe.

SVARER: Stjerna ser seg nødt til å svare på ryktene. Foto: Filippo Monteforte/AFP/NTB
SVARER: Stjerna ser seg nødt til å svare på ryktene. Foto: Filippo Monteforte/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Mange kunne juble da det ble kjent at Ben Affleck (49) og Jennifer Lopez (52) hadde funnet tilbake til hverandre etter å gått fra hverandre 17 år tidligere.

Affleck og Lopez var kjærester i to år, og rakk å forlove seg i løpet av den tiden. Fansen døpte dem «Bennifer».

Bare dager før stjernebryllupet skulle stått i september 2003, kom sjokkbeskjeden om at bryllupet var utsatt, grunnet «stor medieoppmerksomhet». Året etter tok kjærligheten slutt for «Bennifer».

Ikke overraskende har gjenforeningen vekket stor interesse både blant fans og i mediene. Sangeren har også åpnet opp om kjærligheten til sin gamle flamme.

- Jeg føler meg så heldig, lykkelig og stolt over å være sammen med ham. Det er en vakker kjærlighetshistorie at vi fikk en ny sjanse, har hun uttalt til People.

Tidligere denne måneden kunne 52-åringens representanter avsløre til nevnte nettsted at paret har forlovet seg for andre gang.

Hevder match på datingapp

Men starten på forlovelsen har ikke bare vært fryd og gammen. Til People måtte skuespilleren avkrefte rykter som har flortert den siste tiden: nemlig at han er på datingappen Raya, en slags kjendisversjon av Tinder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.