SELVSIKKER: Janne Formoe fyller 40 år i dag, og forteller at hun nå er langt mer sikker på seg selv enn da hun var tyve. Foto: Andreas Fadum
SELVSIKKER: Janne Formoe fyller 40 år i dag, og forteller at hun nå er langt mer sikker på seg selv enn da hun var tyve. Foto: Andreas FadumVis mer

- Du kommer til å bli dolket i ryggen

Janne Formoe åpner seg om kjærligheten i brev til seg selv på 40-års dagen.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Janne Formoe fyller 40 år mandag, og har i den forbindelse skrevet et lengre brev til seg selv i avisen Fædrelandsvennen.

Der skriver hun åpent om flere råd hun gjerne skulle ha gitt til seg selv, da hun var 20 år gammel.

- Jeg vet du har en liten stemme inni deg som stadig rakker ned på deg meste med deg. Den messer ivrig i vei om hvor udugelig, tjukk og klønete du er. Husk alltid å lytte til hjertet ditt, skriver Formoe i det rørende brevet.

Hennes forhold til artistmanager Jan Fredrik Karlsen (42) har vært turbulent, og mye omtalt i mediene. Høsten 2013 ble det kjent at paret skulle gå fra hverandre for fjerde gang. Den siste gangen for godt, ifølge henne.

I brevet skriver hun også om kjærligheten:

USTABILT: Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe har blitt sammen og slått opp flere ganger. Foto: Andreas Fadum
USTABILT: Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe har blitt sammen og slått opp flere ganger. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Du kommer til å oppleve avslag og avvisning både på jobb og i kjærligheten. Du kommer til å oppdage at ikke alle mennesker er den de begir seg ut for å være. Du kommer til å bli dolket i ryggen og ydmyket av noen som har betydd enormt mye for deg, skriver 40-åringen.

Formoe kan imidlertid glede seg over sukess som skuespiller.

Da Seoghør.no i fjor møtte henne på premieren til filmen ««Kaptein Sabeltann og Skatten i Lama Rama», sa hun at filmen var en stor opplevelse.

Spesielt moro hadde det vært å spille sammen med bestevenninnen Pia Tjelta.

- Det er gøy å spille i filmen. Vi har hatt det veldig kjekt i lag, sa Tjelta til Seoghør.no.

Janne er datteren til Sabeltanns opphavsmann Terje Formoe, og har selv spilt i forestillingen i dyreparken i Kristiansand i mange sesonger da hun var yngre.

- Jeg har ikke lært Pia noen ting eller gitt tips. Hun er så talentfull at det klarer hun fint selv, skrøt hun av sin gode venninne, sa Formoe til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Se, så spreke de er