- Du kan virke sur og streng

Se Live Nelvik konfrontere "Rådet"-Siri.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I løpet av årets sesong av programserien "Rådet" på NRK, har prorgramleder Siri Kristiansen (35) testet ut ulike metoder for å konfrontere venner og kollegaer med personlige problemer.

I torsdagens episode av programmet er det venninnen Live Nelvik (31) sin tur til å bli konfrontert.

Se videoklippet øverst i saken.

- Live og jeg er ikke så veldig close, og grunnen til det er at Live er veldig profesjonelt hyggelig, og jeg har alltid lurt på om hun er profesjonelt hyggelig mot meg, eller om hun er hyggelig fordi hun liker meg, forklarer Siri før hun skal møte Live.

(saken fortsetter under bildet)

TAR OPP PROBLEMER: I programserien "Rådet" på NRK har programleder Siri Kristiansen tatt opp problemer hun har med venner og kjent. Denne uken er det henne selv som blir konfrontert. Foto: Andreas Fadum
TAR OPP PROBLEMER: I programserien "Rådet" på NRK har programleder Siri Kristiansen tatt opp problemer hun har med venner og kjent. Denne uken er det henne selv som blir konfrontert. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Sur og streng

Idet hun skal til å fortelle venninnen om problemet, blir hun avbrutt av Live, som forteller at nå er det hennes tur til å ta opp noe med Siri.

- Du har en tendens til å fremstå som litt sur og streng, og det kan være litt skremmende for folk som ikke kjenner deg godt. Du kan virke veldig tøff, selv om jeg vet at du ikke alltid er det. Så jeg tenker at du kanskje bør være litt mer bevisst på å smile i møte med folk, og ikke virke så streng, sier Live.

Siri ser ut til å bli overrumplet og overrasket over at det plutselig er hun som blir konfrontert med et personlig problem, men hun tar kritikken bra.

- Min grunnpersonlighet er jo at jeg er sur og trassig, og skummel, svarer hun med et smil.

- Var du redd for meg første gang du traff meg? spør Siri.

- Ehh.. Ja!, svarer Live kontant.

Episoden sendes torsdag klokka 21.25 på NRK3.

LES OGSÅ: Derfor sa hun bare «LOL»
 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer