Scott Disick, Amelia Gray Hamlin og Kourtney Kardashian:

- Du kan se at Scott savner Kourtney mye

Det var ikke bare god stemning da Scott Disick feiret bursdag.

38 ÅR: Denne uken hadde Scott Disick bursdag, og han feiret på storslagent vis. To av deltakerne hadde imidlertid ikke en like god tone som resten. Her avbildet med kjæresten Amelia Gray Hamlin. Foto: Ameliagray / Instagram
38 ÅR: Denne uken hadde Scott Disick bursdag, og han feiret på storslagent vis. To av deltakerne hadde imidlertid ikke en like god tone som resten. Her avbildet med kjæresten Amelia Gray Hamlin. Foto: Ameliagray / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er det én familie som er kjent for overdådige bursdagsfester, er det Kardashian-familien. De pleier ikke akkurat å spare på kruttet hva gjelder feiringer, og som regel blir alt flittig delt i sosiale medier.

Denne uken feiret Scott Disick, Kourtney Kardashians (41) eks, bursdag med pomp og prakt. Han fylte nemlig 38 år, og lot ikke pandemien stoppe ham fra å holde bursdagsselskap med familie og venner.

Det skal imidlertid ikke bare ha vært fryd og gammen på festen.

Ifølge blant andre E! News skal det nemlig ikke ha vært like god stemning mellom det tidligere paret og hans nåværende kjæreste Amelia Gray Hamlin (19).

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Anspent

Det er nok ingen hemmelighet at Scott tilsynelatende fremdeles ønsker å tilbringe resten av livet sitt med 41-åringen, som han har barna Mason (11), Penelope (8) og Reign (6) med. Det har han flere ganger gjort tydelig i familiens realityserie «Keeping up with the Kardashians».

Kourtney har imidlertid funnet lykken med Blink-182-trommisen Travis Barker (45) - en het romanse fansen har fått følge tett i sosiale medier.

Det ferske forholdet har ikke falt helt i god jord hos Scott, og eksenes turbulente forhold har blitt kjølig den siste tiden. I anledning bursdagen var de imidlertid nødt til å møtes, og en kilde nær Kourtney forteller til E! News at det faktisk er en del anspenthet mellom trekanten.

- Kourtney vil alltid være der for Scott uansett hvordan forholdet deres er, men det er definitivt fremdeles anspent mellom dem. De er flinke til å holde maska for barna og rundt familien. Når de ser hverandre er de alltid vennlige og du kan se at Scott savner Kourtney mye. Alle vet at Scott fortsatt er forelsket i henne, forteller kilden.

GRÅTER: Kim Kardashian gråter i den nye traileren for den siste sesongen av «Keeping up with the Kardashian» Vis mer

- Ikke et godt forhold

Nettopp derfor er det kanskje ikke helt enkelt å være Amelia, Scotts 19 år gamle kjæreste, i denne situasjonen. For selv om Kourtney, som tilbrakte dagen med venner som artisten Sia (45), holdt hun god avstand til Amelia.

Kilden forteller nemlig at Scotts gamle og nye flamme ikke har det beste forholdet, og at de derfor ikke var på talefot under feiringen.

- Amelia var selvsagt invitert til festen, men hun og Kourtney har ikke nødvendigvis et godt forhold. Kourtney er vennlig. Det er ikke noe vondt blod mellom dem, men de holdt seg for seg selv på festen.

Kilden legger også til at til tross for at Kourtney ikke er særlig brydd av å ha 19-åringen rundt seg, ønsker hun ikke å bli venn med henne.

KLEINT: Da rettsaken om OJ Simpson pågikk, og Robert Kardashian var en av hans advokater, ble Kim Kardashian West tatt for å være farens elsker. Video: Netflix Vis mer

Gavedryss

Til tross for den litt dårlige stemningen under festen, skal det ikke ha manglet på luksus og dyre bursdagsgaver. Spesielt har Amelias gave til den ferske 38-åringen vekket oppsikt.

«Ny Harley, kan ikke klage. Takk Amelia Gray», skrev han på Instagrams historiefunksjon, og viste frem den splitter nye motorsykkelen han fikk av kjæresten.

I tillegg sparer som nevnt ikke familien på kruttet, og bursdagsbarnet selv valgte å gi bort spinnville gaver til sine gjester. Alle gjestene fikk nemlig en egen klokke av merket Rolex eller diamantsmykke i gave.

- De fikk over en halv million i juveler - fordelt på kjeder, klokker og armbånd, fortalte Brandon O'Neal i Luxe VVS Jewelers til E! News tidligere denne uken.

LES OGSÅ: - Slutt å være Tristans dørmatte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer