<strong>KRANGLER HEFTIG:</strong> - For en type du er. Du har ikke gjort en «pelle mannskit», du har gått rundt og klødd deg på ballene, sier Ståle til Bjørnar i torsdagens «Farmen» på TV 2. Foto: TV 2
KRANGLER HEFTIG: - For en type du er. Du har ikke gjort en «pelle mannskit», du har gått rundt og klødd deg på ballene, sier Ståle til Bjørnar i torsdagens «Farmen» på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer

- Du kan se å reise til helvete

Her er Bjørnar Skogstad nær ved å gå til fysisk angrep.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Årets «Farmen» er i full gang, og i mandagens første episode fikk TV-seerne se at det var Ståle Bjørnvåg (40) som av de andre deltagerne ble stemt fram som storbonde den første uka. Og allerede i torsdagens episode blir det full dramatikk da storbonden havner i en voldsom krangel med en av de andre deltagerne, nemlig Senja-mannen Bjørnar Skogstad (58).

Bakgrunnen for krangelen er at Bjørnar setter seg fast i et tau mellom to kyr, som igjen fører til at han etter sigende sparker mot den ene kua for å komme seg løs.

- Du må ikke være hissig med dyrene, sier storbonden til Bjørnar.

Dermed er det hele i gang.

- Er jeg hissig med dyrene? Hva mener du med det? Du vet faen ikke hva du snakker om, kontrer en svært hissig Bjørnar Skogstad, som ikke legger skjul på at han synes det var en urettferdig å bli beskyldt for å være hissig med dyrene.

- Foten min ble sittende fast i tauet, og jeg prøvde febrilsk å komme meg løs. Hadde jeg ikke klart det, ville jeg kanskje ha skadet ankelen og måttet forlate «Farmen». Da må jeg få lov til å bruke makt for å skyve dyrene fra meg, sier Bjørnar Skogstad til Seher.no.

Like etterpå er helvete igang, for å si det mildt. De to kamphanene går nemlig rett i tottene på hverandre - med TV-kameraene til stede.

- Du kan reise til helvete, jeg har jobbet som en tyrk der nede for deg i dag, erklærer den 58 år gamle Senja-mannen.

- Ja, hva har du gjort i dag, Bjørnar? Ikke en «pelle mannskit». Du har sittet på ræva, og plutselig hopper du sannelig opp på hesten for å ta deg en tur. For en type du er. Du har ikke gjort en «pelle mannskit», du har gått rundt og klødd deg på ballene, kontrer en tydelig provosert Ståle.

Skogstad innrømmer til Seher.no at han var fly forbannet over beskyldningene fra konkurrenten.

- Det var snakk om grove påstander, og slikt reagerer jeg sterkt på. Jeg ble så sint at det gikk i svart for meg. Hadde vi ikke vært på «Farmen», ville jeg nok gitt ham en på trynet. Utspillene hans traff spikeren rett på hodet og gjorde meg veldig aggressiv, sier han.

Ståle Bjørnvåg legger ikke skjul på at han ikke kom spesielt godt overens med sin «Farmen»-konkurrent.

- Jeg anser meg selv som en bra menneskekjenner, og plasserte Bjørnar tidlig. Han er en gammel mann, og man må jo ikke slå dem som ligger nede... Jeg så ikke selv at han sparket kua, men jeg spurte Tommy - og han bekreftet det. Derfor måtte jeg ta affære, forteller 40-åringen til Seher.no.

Ifølge denne ukas «Farmen»-storbonde trakk Tommy seg unna da konflikten var et faktum.

- Plutselig hadde jeg ikke den samme støtten fra Tommy, jeg tror han er litt konfliktsky, fortelller Ståle, som ikke var spesielt glad i Bjørnar fra før av.

- Jeg har lite sans for de som tror de vet mer enn andre og bruker dette i enhver setting.  Jeg liker ikke folk som tror de vet mer enn alle andre, men det hele skjedde nok litt i affekt også, forteller Ståle Bjørnvåg til Seher.no.

Bjørnar Skogstad understreker at de to kamphanene har skværet opp i ettertid. Nå er de gode venner, ifølge «Farmen»-deltageren.

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ville ikke snakke privat foran kamera  Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer