- Du kan ikke være redd for at det skal smelle

Bombeeksplosjonene i Russland har ikke fått TV 2s OL-kommentatorer til å frykte for sin egen sikkerhet.

SEOGHØR.NO: Opptakten til vinter-OL i Sotsji ble dramatisk, da byen Volograd, som ligger i samme region ble rammet av to bomber 29. og 30. desember.

Eksplosjonene, som tok livet av over 30 personer, har vakt bekymring i mange land for om russiske myndigheter kan garantere for sikkerheten til de tilreisende.

TV 2s kommentatorer, eksperter og programledere, som om kort tid setter seg på flyet til Russland, hevder imidlertid overfor Seoghør.no at de ikke er nervøse for at noe uønsket kan skje med dem.

- Jeg har ikke ofret det en tanke. Jeg har gjort et bevisst valg om ikke å tenke på det. Det vil ødelegge en sånn glede jeg har over å reise, sier Susanne Wergeland.

Stoler på forsikringene

Stian Blipp - som skal jobbe som reporter på indre bane under snowboardøvelsene - stoler på forsikringene om at russiske myndigheter har satt sikkerheten i høysetet.

- Familie, venner og kjæreste blir selvfølgelig nervøse når de ser det sprenger i Russland. Men de har ikke den informasjonen som jeg har fått, som sier at det er veldig trygt.

- Du kan ikke være redd for at det skal smelle, samtykker Harald Bredeli, som skal kommentere skiskyting.

Kari Traa ser på sjansen for å bli rammet av en terroraksjon som liten.

- Alt kan jo skje, men jeg ser på sjansen som at noe skal skje, som veldig liten.

Traa skal sammen med Kasper Wikestad kommentere øvelsene i kulekjøring.

LES OGSÅ: - Jeg kan ikke gå og være redd for å si feil