<strong>FORELSKET:</strong> Cara Delevingne og Ashley Benson har vært et par i ett år, men holdt forholdet hemmelig lenge. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Cara Delevingne og Ashley Benson har vært et par i ett år, men holdt forholdet hemmelig lenge. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Cara Delevingne og Ashley Benson

«Du kan ikke dytte meg bort»

Modellen hyller forholdet til kjæresten, og hvordan hun fikk henne til å åpne seg.

Publisert
Sist oppdatert

I godt og vel ett år svirret det heftige romanserykter rundt modell Cara Delevingne (27) og skuespiller Ashley Benson (29). De to ble observert sammen gjentatte ganger og dukket titt og ofte opp i hverandres sosiale medier, men likevel holdt jentene kortene tett til brystet om hva slags forhold de egentlig hadde.

Først i juni i år bekreftet duoen endelig at de er kjærester. Da postet nemlig Delevingne et innlegg på Instagram hvor hun kliner til med Benson.

Kort tid etterpå åpnet også Cara seg om hvorfor hun valgte å dele det hete klippet.

- Jeg vet ikke, men det er Pride og det er 50 år siden Stonewall skjedde, men jeg vet ikke. Vi har akkurat feiret vårt første år sammen, så hvorfor ikke, sa hun, ifølge People.

View this post on Instagram

#PRIDE 🌈❤️😍🌈❤️😍 @ashleybenson

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Redd for å bli forlatt

Nå letter 27-åringen ytterligere på sløret om sine følelser for «Pretty Little Liars»-stjernen.

- Langdistanseforhold er alltid vanskelige. Vi klarer likevel å få det til å fungere. Det må vi. Forholdet gjør meg til en bedre og lykkeligere person, forteller hun til Net-A-Porter's Porter, ifølge Contact Music.

Videre avslører Delevingne at Benson er den første personen hun virkelig har turt å slippe ordentlig inn i livet sitt.

- Tidligere har jeg ikke gjort det i frykt for at de skal forlate meg. Jeg har egentlig aldri stolt på mennesker eller følt meg verdig til det, så i stedet har jeg dyttet dem unna meg. Hun er den første personen som har sagt: «Du kan ikke dytte meg bort. Jeg skal være snill mot deg. Jeg elsker deg». Og da tenkte jeg: «Vent, så alt jeg trenger å gjøre er å la deg være snill med meg? Hvorfor har jeg aldri gjort dette før?»

Bryllupsrykter

I juli begynte det også å svirre rykter om at Cara og Ashley hadde tatt forholdet ett skritt videre og forlovet seg. Da ble nemlig paret observert på ferie i St. Tropez i Frankrike sammen - med skinnende nye ringer på fingrene sine.

Sist måned meldte også en rekke internasjonale medier, deriblant The Sun, at duoen hadde giftet seg i en liten seremoni i Little Vegas Chapel i Las Vegas.

Stjerneparet skal ha gitt hverandre sine «ja » foran en Elvis-imitator i all hemmelighet, og etter seremonien skal de ha blitt kjørt av gårde i en tradisjonell Cadillac.

- De var sikre på hva de gjorde, og veldig sikre på hva de betyr for hverandre. De hadde de største smilene. Du kan se at de var seriøse med hva de holdt på med, og de hadde det så gøy. De ville ha det enkelt og stille, fortalte eieren av kapellet, Michael Kelly, til The Sun.

Paret har selv ikke kommentert bryllupsryktene.

Bilder fra fest der Cara Delevingne festet med prinsesse Eugenie i London. Video licensed from Splash News Vis mer

«Såret av menn»

Det var sommeren 2015 at Cara sto frem som bifil da hun bekreftet at hun var i et forhold med den ti år eldre Grammy-vinnende artisten Annie Clark (37), også kjent som St. Vincent.

- Jeg er forelsket i kjæresten min. Og det er et mirakel at disse ordene kommer ut av munnen min, fortalte hun til Vogue.

Videre avslørte den britiske skjønnheten at hun lenge var forvirret over sin egen seksualitet, og at dette er noe av grunnen til at hun hadde slitt med angst og depresjon i oppveksten.

- Det tok meg lang tid å akseptere, men da jeg forelsket meg i en jente som 20-åring innså jeg at jeg måtte akseptere det, forklarte hun.

Siden den gang har Delevingne blitt koblet til flere kjente kvinner, som blant annet «Lost»-stjernen Michelle Rodriguez (41) og datteren til avdøde Michael Jackson, Paris Jackson (21).

Til Net-A-Porter forteller Cara at hun tidligere også har satt pris på romansene hun har hatt med menn, men at hun har endt opp med å bli såret for mange ganger av det motsatte kjønn.

- Jeg elsket menn helt fra jeg var veldig ung. Jeg forelsket meg i gymlæreren min som femåring. Han giftet seg med en annen gymlærer, og da gråt jeg i flere uker. Jeg hadde en kjæreste i fire år før han forlot meg, og jeg ble sammen med bestevennen hans. Men kontinuerlig har jeg blitt såret av menn, om igjen og om igjen. Men det er ikke derfor jeg er homofil.

Vis mer

LES OGSÅ: Kristin Cavalleri fikk sparken etter dette innlegget

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer