Du kan ha snakket med henne uten å vite det

«Hjerte til hjerte»-stjernen er langt fra noen heltidsskuespiller... Se video!

JOBBER I SAS: - Jeg sitter på kundetelefon i SAS. Det er veldig hyggelig, det, sier Kristin Tonjer, alias «Evelyn Moe», til Seher.no. Her er hun i rollen, der hun spiller manageren til Linn Skåber i «Hjerte til hjerte - spelet». Foto: Anne Liv Ekroll, NRK
JOBBER I SAS: - Jeg sitter på kundetelefon i SAS. Det er veldig hyggelig, det, sier Kristin Tonjer, alias «Evelyn Moe», til Seher.no. Her er hun i rollen, der hun spiller manageren til Linn Skåber i «Hjerte til hjerte - spelet». Foto: Anne Liv Ekroll, NRK Vis mer
Se videointervjuet med «Evelyn» fra «Hjerte til hjerte» nederst i saken!

SEHER.NO: I «Hjerte til hjerte - Spelet» spiller hun manageren til mildt sagt selvopptatte Linn Skåber. Men i virkeligheten jobber Kristin Tonjer, bedre kjent som «Evelyn Moe», med noe ganske annet. Til daglig sitter hun nemlig som kundebehandler i flyselskapet SAS.

- Ja, jeg sitter på kundetelefon i SAS. Det er veldig hyggelig, det, sier Tonjer til Seher.no.

Det kjente TV-ansiktet snakker bare med sine kunder på telefonen. Men hun utelukker ikke at folk kjenner henne igjen av den grunn.
 
-  Jeg sitter jo som sagt bare på telefonen, så jeg vet ikke, jeg. Da må de i hvert fall kjenne meg igjen på stemmen. Og det kan det jo hende at de gjør hvis de ser på TV, smiler Tonjer.

Kristin Tonjer fikk rollen i «Hjerte til hjerte» etter å ha blitt oppringt av sitt castingselskap for flere år siden. Fra før av er det kjent at hun ikke benytter seg av manus under innspillingen av den populære serien.

Men selv husker hun ikke en spesiell episode der det har gått virkelig galt. 

- Nei, men det har nok gjort det. Jeg har vel vært stum eller noe, fordi jeg ikke har funnet på noe å si. Det vil jeg tro. Det skjedde så mye under innspilling, hver eneste dag skjedde det noe nytt. Så det gjelder bare å ha fokus på én og én dag, og selv husker jeg først og fremst det som har vært morsomt, forteller Kristin Tonjer, som likevel innrømmer at noe har vært spesielt ille.

- Det har jo av og til skjedd noen pinlige episoder, der jeg skulle ønsket at jeg var usynlig, sier hun til Seher.no.


«Hjerte til hjerte - Spelet» ser du på NRK1 torsdager klokka 22.20. Finn ditt favoritt-program i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg fikk en byll i ansiktet 

Se videointervjuet med «Evelyn» fra NRK-serien «Hjerte til hjerte» her:

[obj:media:9000]