NYTT VALG I KVELD: Mandag kveld må Kristian Akervold vrake en av disse fire jentene: F.v: Heidi Berg, Sonja Thomassen, Kristian Akervold, Jeanette H. Richardsen og Anita Orvedal. Foto: Beate Larsen/ TV 2
NYTT VALG I KVELD: Mandag kveld må Kristian Akervold vrake en av disse fire jentene: F.v: Heidi Berg, Sonja Thomassen, Kristian Akervold, Jeanette H. Richardsen og Anita Orvedal. Foto: Beate Larsen/ TV 2Vis mer

"Du kan godt komme hit etterpå..."

- Jeg kommer aldri til å ha råd til en så dyr kontaktannonse noen gang igjen, sier Jakten-bonden Kristian Akervold.

SEHER.NO: "Jakten på kjærligheten"-bonden Kristian Akervold (32) har fire friere på gården, men det har ikke stoppet andre damer fra å fri til bonden.

- Meldinger som: "Hvis du ikke finner kjærligheten kan du komme hit etterpå", eller "jeg har lyst til å treffe deg", dukker oppe, sier 32-åringen til Dagbladet.

Men selv har han tro på at han vil finne kjærligheten i det som nærmest har blitt en TV-aksjon for å skaffe bønder kjærester.

- Jeg kjenner det kribler litt, sier han etter at Jeanette H. Richardsen, Anita Orvedal, Heidi Berg og Sonja Thomassen flyttet inn på gården hans i Flå.

- Jeg kommer aldri til å ha råd til en så dyr kontaktannonse noen gang igjen. Det er mange av disse jentene jeg aldri hadde truffet om jeg hadde latt være å melde meg på. Dette er krevende når det står på, men verdien av å være med kan bli svært høy hvis jeg er så heldig som jeg tror jeg kan bli, sier Akervold til Dagbladet.

På "Senkveld" på fredag utdypet hallingdølen hvorfor han meldte seg på programmet.

- For meg var det egentlig to ting som var viktig. Det ene at man får en helt unik sjanse til å få vist seg fram for jenter man aldri ville fått mulighet til å møte ellers. Så jeg håpet at det skulle funke till bedre enn å henge i døra på ”Friday’s” - for å si det sånn. Det andre er at det er veldig greit at gården er en sentral del, for det er heller ikke noe man nevner på første date at: "By the way så er det bostedsadresse Flå som kommer til å være gjeldene resten av livet". Så de to tingene kombinert følte jeg var en helt unik sjanse, sa Akervold på "Senkveld", der han også innrømmet at han vurderte å spionere på jentene.

I mandagens episode av "Bonderomantikk" må han sende en av jentene hvem fra gården.

Se "Jakten på kjærligheten" på TV 2 mandager klokka 20.00. Her er Seher.nos TV-guide.

Har du et tips om "Jakten"-bøndene? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!
 
LES OGSÅ: Dette kartet avslører bøndene

Se videointervju med Kristian Akervold her:


[obj:media:8026]